meny:

Brenderup autotransportere

Beskrivelseprislister

Brenderup autotransportere

SIKRER DIN AUTOTRANSPORT!

VI ønsker deg velkommen til å velge blant våre Brenderup profesjonelle autotransportere. Flere av Brenderup modellene har ekstra brede eller forlengede plattformer som gjør transport av personbiler og motorsykler sikkert, trygt og smidig. Modellene har kraftige plattformer med mange finesser ift justering og praktisk bruk.

BRENDERUP LAVBYGDE BILTRANSPORTERE

  1. Vinsj og hydraulisk tipp er standard
  2. Sveiset chassis

Vårr lavbygde Brenderup biltransportere er utelukkende fremstilt til transportering av kjøretøy. Disse modellene leveres med smarte detaljer og med en solid konstruksjon som gir deg meget lang holdbarhet. Dette gjør denne tilhengeren til et naturlig førstevalg blant mange profesjonelle og private brukere. Tilhengeren leveres i forskjellige lengder og bredder. Hydraulisk tipp, vinsj og rampe er standard utstyr.

Model  Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp

BRENDERUP LØSER DINE TRANSPORTOPPDRAG

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

 Kjøp trygt av Norges største Brenderup forhandler.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.