meny:

Brenderup tipphengere

Beskrivelseprislister

Brenderup tipphengere har god lastevinkel, solide nedfellbare lemmer og et kraftig lasteplan som kan tippes som gjør jobben mye enklere. Til og med tunge ting som maskiner eller grus kan du du laste lett og smidig på egen hånd med våre solide tipphengere.

BRENDERUP TIPPHENGER GJØR JOBBEN ENKEL

Brenderup baktipp

  1. Elektrisk hydraulisk tipp
  2. Forsterkede surrefester til sikring

En robust baktipper med sterke dobbeltaksler. Forsterket plattform i stål med elektrisk hydraulisk tipp. Høy tippvinkel på den solide rammen gjør at tilhengeren egner seg meget godt til transportering av grus, tre og byggemateriale. Bildene er kun til illustrative hensikter, og kan vise valgfritt utstyr.

Modell Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp

Brenderup treveistippere

  1. Elektrisk tipp i 3 retninger
  2. Stålplattform
  3. Verktøykasse inkludert

Galvanisert og sveiset chassis av stål gjør denne 3-veis-tipper tilhengeren svært holdbar. Tilhengeren er utstyrt med kraftig elektrisk tipp som går i alle tre retninger; modellen har også manuell nødtipp, verktøykasse på dragstangen, støttehjul med kraftige innfelte surrefester. Dens fleksible løsning gjør det mulig å transportere mini-gravemaskiner & kompakte traktorer, samt tre, grus, stein og byggemateriale.

Modell Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp

BRENDERUP LØSER DINE TRANSPORTOPPDRAG

Med Brenderup tipphengere som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tipphenger skal ha: slitesterk konstruksjon, solid og robust chassis, trygge og ogde gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet for brukeren. De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

 Kjøp trygt av Norges største Brenderup forhandler.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.