meny:

Brenderup varetilhengere

Beskrivelseprislister

Brenderup_logo

Brenderup varetilhengere

PLATTFORMVOGNER MED LAVT TYNGDEPUNKT FOR ENKEL LASTING

Stabile allroundvogner med lavt tyngdepunkt for høy sikkerhet, enkel lasting og godt veigrep. Velg nettinggrind slik at du kan laste høyere, tipp slik at det er lett å få ombord gressklipperen eller trekk for å værbeskytte lasten.

Brenderup 1000 SERIEN

  1. Mulighet for oppbevaring av kjøretøy
  2. Enkel sikring av lasten
  3. Sammenklappbart bakpanèl

Små allsidige tilhengere er egnet til gjør-det-selv-oppgaver: fra camping og fritid til fjerning av hageavfall- og gods. Alle våre varetilhengere leveres med en V-formet trekkstang som hjelper deg med å ankomme sikkert til din destinasjon. Tilhengeren kan lett plasseres i vertikal posisjon for å spare plass. Et meget stort tilbehørsprogram er tilgjengelig.

Modell Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp

Brenderup 2000 SERIEN

  1. 40 cm forsterkede sidepaneler
  2. Lav lastehøyde
  3. Noen modeller har tipper som standard

2000-serien er varige tilhengere med flat plattform med lav lastehøyde og ekstra forsterkede sidepaneler som standard. En tilhenger som er lett å laste, de leveres i flere ulike størrelser med enkelte eller doble aksler og bremsede utgaver. Det er også tippede utgaver med bakpanèl-ramper tilgjengelige. Alle utgavene er utstyrt med indre ringer til festing av rep for å sikre lasten med gods. Som alltid tilbyr Brenderup et meget stort utvalg av tilbehør til våre tilhengermodeller.

Modell Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp

Brenderup 3000 SERIEN

  1. Nedfellbare sider foran og bak
  2. Innvendige surrefester til festing av tau og stropper
  3. Presenningknapper på sidepanelene som standard

Serie 3000 er en høybygd tilhenger med hjulene plassert under rammen. Tilhengerne har sider foran og bak som kan senkes ned som standardutrustning. Noen av modellene har muligheten til å la alle fire sider senkes ned til bakken. Et stort utvalg av tilbehør er tilgjengelig.

Modell Totalvekt (kg)  Makslast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Tipp  Boggi

BRENDERUP LØSER DINE TRANSPORTOPPDRAG

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

Kjøp trygt av Norges største Brenderup forhandler.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.