meny:

Mercury 2.5 til 150 EFI 4 takt påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

Firetakters teknologi og Mercury. Alltid fremover. Med nyskapninger og teknologi drevet av båtfolket. Som for eksempel elektronisk innsprøytning. Digital overvåking om bord som beskytter motoren. Og i total forpliktelse til korrosjonsbeskyttelse utnytter et hardlakksystem og en overlegen flertrinns lakkeringsprosess. Mercury FourStroke-motorene har hele tiden bestemt kravene til ren, stillegående ytelse og lavt drivstofforbruk. I tillegg har ingen andre motormerker flere modeller som passer til dine behov.

Mercury Repower

Det største utvalget noensinne!

Mercury® FourStroke Outboards - Features

Trygg kraft. Letteste vekt.

De store og krafitge motorblokkene på våre 80-150 hk firetakts motorer gir deg en stor fordel når det gjelder kraft og holdbarhet. Den ekstra dreiemoment hjelper deg opp i plan raskere, selv når du trekker vannski, eller manøvrere i sterk vind og strøm. Alt elegant innpakket i de letteste og mest kompakte designene i bransjen.

Alltid klar. Hele sesongen.

Starte den opp og kjør. Når som helst. Det er hele ideen med en Mercury® firetaktere. Fordi de er så nære som du kan komme til vedlikeholdsfritt. Tøffere komponenter, pålitelig elektronisk bensininnsprøytning, tilgjengelig SmartCraft® digital overvåking. Mer kvalitetstid i utvikling betyr mer kvalitetstid på vannet.

Brensel. Få mer ut av hver dråpe.

Elektronisk bensininnsprøytning i en utenbordsmotor. Mercury® fant dette opp og patentert det. Det er det som gjør at Mercury firetakts motorer jobbe hardere, lengre og mer effektivt. Ren, stille drift. Der marsjfart gir deg drivstofføkonomi som holder pengene i lomma og gjør båtlivet mer tilgjengelig for deg enn noen gang før.

Å lage 4-taktere. Å lage historie.

Vi har utviklet firetaktsteknologi i mange tiår. Perfeksjonert det. Tatt det til neste nivå. Å gjøre 4-taktere lettere, sterkere og mer pålitelig enn noen andre i bransjen samtidig levere Mercury arv om ytelse. Konstant innovasjon og forbedring.

bakken motor mercury

Mercurys stille revolusjon – de stillegående firetakterne – fortsetter å øke i popularitet.

Vi gir 5 års garanti på alle våre Mercury modeller.

Nye Mercury F 115 Pro XS EFI 4-takt påhengsmotor! Markedets letteste, sprekeste og tøffeste påhengsmotor!

Mercury F 115 Pro XS

Brunswick Marine in EMEA er stolte over å kunne presentere sine nye Mercury 80, 100 og 115 EFI firetakts påhengsmotorer, som gir den beste kombinasjonen av effekt og skyvkraft, overlegen drivstofføkonomi, ekstrem driftssikkerhet og jevn og rolig gange. Alt sammen i en lett og kompakt pakke.


Se vår superspreke Mercury 10 Viking XS Sport
som enkelt kan oppgraderes til 15 eller 20 hk. ytelse!

Vår komplette motorserie strekker seg nå i fra fra 2.5 hk til 400 hk, og har markedets bredeste utvalg av kvalitetsmotorer i alle tenkelige utgaver og modeller.

Mercury utenbordsmotorer er konstruert spesielt for maritimt bruk helt fra grunnen av – Dette er slitesterke, pålitelige produkter fra Mercury – et navn du kan stole på!

 40 hp EFI         60 hp EFI

God drivstofføkonomi betyr lavere driftskostnader. Stillegående og røykfrie motorer med utmerkede dorgeegenskaper – og du slipper bryet med å blande olje i bensinen.
En Mercury firetakter gir deg all den ytelse du trenger, dag etter dag. Mercury – det eneste alternativet.

Velg Teknologi – Velg Mercury!

bakken motor

Både totakts- og firetakts-utenbordsmotorer går igjennom de samme fire syklusene: innsugning, kompresjon, ekspolosjon og utblåsing. Forskjellen ligger i antall stempelslag og veivakselomdreininger.

 9.9 hp        8 hp

En Mercury firetakter utfører de fire funksjonene med fire stempelslag og to omdreininger av veivakselen, dobbelt så mange som i en totakter. Firetakteren benytter inntaks- og eksosventiler på toppen av hver sylinder som lukker og åpner uavhengig av hverandre. En firetakter trenger ikke oljeblandet bensin – de har to separate systemer for drivstoff og smøring. Mercury firetaktere har jevnere gange, og renere og mer effektiv forbrenning.

Benytt deg av Mercury’s erfaring. Service for Mercury-eiere ivaretas av et internasjonalt servicenettverk med lang erfaring med service på Mercury-motorer.

bakken motor

Mercurys drivstofføkonomi – og mer til ! Mercurys firetaktere er vinnere i drivstofføkonomi, dreiemoment og statisk skyvekraft.
Drivstoffbesparelsen er hele 30% i gjennomsnitt.

En renere Mercury Du får ren, røykfri drift i alle hastigheter, fra dorgefart til full gass. Mercury firetaktere tilfredsstiller utslippskravene i EPA 2006. EPA er det amerikanske forurensningstilsynet.

Stillegående Mercury Mercurys firetaktsteknologi gir deg en meget stillegående motor. Deksler og lyddemping på inntaksluften og eksosutslipp gjennom propellnavet bidrar ytterligere til å redusere støynivået.

Repower and Go!

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel. – Vi gir deg følgende kundefordeler ved kjøp av ny eller brukt påhengsmotor fra #crewBakkenMotor:

  • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av dybde og bredde kunnskap, trygghet, kompetanse, soliditet og kontinuerlig utvikling.
  • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
  • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
  • Vi kan tilby våre kunder et autorisert servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av utstyr, vi ønsker deg velkommen.
  • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
  • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
  • Bakken Motor er Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
  • Opplev Norges største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer. Vi er størst på utvalg – Best på pris!
  • Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger samt gunstig forsikring.
  • Vi tar innbytte av brukte båter og motorer.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve Norges største utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.