meny:

Mercury 40 til 150 SeaPro yrkesmotorer

Beskrivelseprislister

Mercury-SeaPro

Mercury Repower

Mercury SeaPro™ FourStroke

Mercury SeaPro kommersielle utenbordsmotorer er konstruert for å jobbe like hardt som det du gjør.…De er konstruert for å være noen skikkelige arbeidshester for alle som har sitt yrke på vannet.  De har tjent sine akkreditiver for pålitelighet ved å arbeide under de tøffeste arbeidsvilkår som finnes, og gi problemfri drift år etter år.

Hver SeaPro utenbordsmotor har unike komponenter som kan takle de ekstra kravene som profesjonell drift stiller.

Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer.

Mercury SeaPro yrkesmotorer

Brunswick Marine kan nå tilby de helt nye 40-60-75-90-115 og 150 hk Mercury SeaPro FourStroke motorer. SeaPro motorer er konstruert for opptil tre ganger økt holdbarhet for yrkesbruk uten å gå på kompromiss med ytelse. SeaPro designet tilfører motorfamilien sin egne, sterke identitet. I tillegg leverer disse motorene enestående drivstofføkonomi forbundet med Mercurys 4-taktsteknologi.

Mercury SeaPro

Mercurys nyeste FourStroke påhengsmotorer i midtsjiktet har allerede utmerket seg som de enkleste å vedlikeholde, og har de laveste brukskostnadene for 4-takts påhengsmotorer til yrkesbruk i sine kategorier. Mercury SeaPro har blitt optimalisert for en krevende yrkesbruk slik at de oppnår et uslåelig nivå av pålitelighet og holdbarhet, noe som betyr bedre lønnsomhet for yrkesoperatører.

 150 hp

De nye FourStroke SeaPro-motorene med robust, stort slagvolum og design med lav profil og vekt gir ytelsen som yrkesbrukere har behov for. De har kraftige, spesialkonstruerte, høye motoroppheng. De spesielle opphengene er plassert i en 45 graders vinkel slik at de ikke påvirkes av eksosvarmen, noe som øker levetiden.

Det kraftige Command Thrusts girhuset bedre manøvreringsevne og kontroll over båten. Det store girhuset har kraftigere indre komponenter og en lavere girutveksling enn standard girhus. Kombinert med en propell med større diameter løftes selv en tyngre båt raskere i plan og holder den der  ved enda lavere hastigheter, alt dette uten at det går utover topphastigheten. Command Thrust er standard på Mercury SeaPro 40, 60, 75, 90 og 115 hk.

                115 hp                90 hp

 

Motorer bygget for yrkesbruk må være konstruert for å tilfredsstille de krevende behovene for både lengre levetid og lavere vedlikeholdskostnader, uten at dette går ut over ytelse og holdbarhet.

På SeaPro-motorer er det mulig å utføre oljeskift på veivhus og girhus mens båten er på vannet. SOHC ventilsystemet med liten friksjon er vedlikeholdsfritt, drivstoffilteret er enkelt å kontrollere og alle vedlikeholdspunktene er fargekodet. Sammen med eierhåndboken med bilder og forklarende illustrasjoner under dekselet, er det enkelt og kostnadsbesparende å utøre vedlikehold på SeaPro motorene.

 75 hp

 

Korrosjonsmotstand.

Mercurys merkebeskyttede sammensetning – XK360, er en aluminiumlegering med ekstremt lavt kobberinnhold, som ligger fremst i bransjen når det gjelder korrosjonsbestandighet. Dette gjør kostbare feil på grunn av korrosjon og dyre reparasjoner til en ting fra fortiden.

Ledende girkasseteknologi.

Ledende girkasseteknologi.

Alle SeaPro FourStroke-motorer på 75–115 hk gjør bruk av Command Thrust-girkassen. Denne kraftige girkassen gjør det mulig å bruke en overdimensjonert propell. I tillegg sitter den dypere i vannet, med en annen girkasseutveksling. Alt sammen bidrar til bedre manøvrerbarhet og lettere løft av tyngre båter.

Stivere øvre fester.

Stivere øvre fester.

På SeaPro-serien er de øvre festene dobbelt så stive som på fritidsmodellene for å gi størst mulig holdbarhet. Deres lange holdbarhet gjør dem ideelle for kravene og påkjenningene fra kommersielle bruksområder.

Mercury SeaPro motorer leveres med separat vannutskillende drivstoffilter og SC1000 System-Tach slik at yrkesbrukeren tilbys en komplett motorpakke. Den anbefalte motoroljen er 25W40.

Et bredt utvalg av forskjellige SeaPro-modeller er tilgjengelig fra 40 til 150 hk. Noen spesifikke modeller vil være tilgjengelig med en stor styrekult som har start, gir, choke, powertrim og dorgehastighetsfunksjon på styrekulthåndtaket. 115 og 150 vil også være tilgjengelige med kontraroterende girhus.

  60 hp           40 hp

Utviklet for yrkestrafikk

Utviklet for å gi lengre motorlevetid samtidig som den beholder styrken og ytelsen for å få jobben gjort, er 60 og 40 hk SeaPro firetaktsmotorene validert til å ha tre ganger levetiden til en motor for fritidsmarkedet.

Solide forbedringer.

Solide forbedringer.

Motorforbedringer på 60 og 40 hestekrefters SeaPro-firetaktersmotorer vil gi utvidet levetid og pålitelighet i tøffe, tidkrevende kommersielle applikasjoner.

Command Thrust girkasse.

Command Thrust girkasse.

60 og 40 hestekrefters SeaPro firetakters motorer kommer med Command Thrust girkasse som standard; med større torpedo, kombinert med en større propell, kan den enkelt løfte og få en tung båt opp å plane og holde den på nedre hastighet uten at det påvirker topphastigheten.

Korrosjonsmotstand.

Korrosjonsmotstand.

Mercurys merkebeskyttede sammensetning – XK360, er en aluminiumlegering med ekstremt lavt kobberinnhold, som ligger fremst i bransjen når det gjelder korrosjonsbestandighet. Dette gjør kostbare feil på grunn av korrosjon og dyre reparasjoner til en ting fra fortiden.

Lett å vedlikeholde.

Lett å vedlikeholde.

Et billedlig vedlikeholdsemblem og brukermanual lagt til for 60 og 40hp SeaPro FourStroke-motorer gjør enkel service og vedlikehold enda enklere ved å tilføre en trinn-for-trinn bruksanvisning.

Lett å måle.

Lett å måle.

Nøyaktig digital informasjon presenteres på et oversiktlig, lettlest instrument slik at du øyeblikkelig har full oversikt. Mercurys standardinstrumenter er kombinert med tilleggsfølere. Dette gjør dem til kraftige redskaper som sørger for sikkerheten og komforten mens du er på vannet.

Repower and Go!

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel. – Vi gir deg følgende kundefordeler ved kjøp av ny eller brukt påhengsmotor fra #crewBakkenMotor:

 • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av dybde og bredde kunnskap, trygghet, kompetanse, soliditet og kontinuerlig utvikling.
 • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
 • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
 • Vi kan tilby våre kunder et autorisert servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av utstyr, vi ønsker deg velkommen.
 • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
 • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
 • Bakken Motor er Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
 • Opplev Norges største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer. Vi er størst på utvalg – Best på pris!
 • Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger samt gunstig forsikring.
 • Vi tar innbytte av brukte båter og motorer.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve Norges største utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.