meny:

Mercury 175 til 400 Verado påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

Mercury Repower

Mercury Verado®

Verado utenbordsmotorer har skapt en helt ny standard for ytelse. Uansett hvordan du definerer det. Lav støy og vibrasjon? Ja. Lavere drivstofforbruk? Ja. Kompressormatet firetakts effekt og dreiemoment? Ja. Alt sammen. Og enda litt mer. Verado.

Mercury Verado®: Pro FourStroke 200-300 hp

 300 hp Pro FourStroke                                     200 hp Pro FourStroke

Verado®-opplevelsen.

Ingenting kan sammenlignes med den stillegående og enkle betjeningen av Verado. SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS) for ultrasmidig giring og umiddelbar gassrespons. Elektrohydraulisk servostyring som i en bil for presis manøvrerbarhet. Joystick-navigering som gir deg full kontroll over båten din som aldri før. Verado kombinerer kraft med eleganse.

Mercury Verado®: Six Cylinder 225-300 hp

 300 hp              250 hp

Et Verado motorskifte er “forbløffende”.

Josh Ker, mannen som leder Bigfish Gear i Darwin, har vært involvert i offshorefiske de siste 25 årene, men han fortsatt ikke var forberedt på hva som skjedde da han nylig repowered sin Bertram 25 flybridge med en 350hp Mercury Verado.

Mercury Verado®: Six Cylinder 350 hp

 350 hp

“Jeg hadde hatt noen mekaniske sagaer med en 300 hk motor fra en annen produsent som ikke selv har 1000 timer på det, så jeg bestemte meg for å erstatte det var Mercury Verado det eneste alternativet,”

Mercury Verado®: Six Cylinder 400 hp

                             

Mercury 400R Verado utenbordsmotorer skaper en helt ny standard for ytelse.
Uansett hvordan du definerer det. Lav støy og vibrasjon? Ja. Lavere drivstofforbruk? Ja. Kompressormatet effekt og dreiemoment? Ja.

Water-Cooled Supercharger
Vannkjølt Supercharger

Den intuitive Verado 350 kompressoren optimaliserer motorens kjølesystem for å kjøle kompressoren og redusere innsatsen som kreves for å komprimere luft som dermed øke effekten og holdbarhet.

White, Black, Your Choice.

Velg hvit eller sort motor, ditt valg.

I tillegg til standard Phantom Svart tilbyr Mercury 300 og 350 Verado utenbordsmotorer i tre nyanser av hvitt – Pearl Fusion, Cold Fusion og varm Fusion. De tre nyansene av Mercury hvit vil utfylle ethvert design eller stil.

Cold-Air Intake

Cold-Air Intake

Verado 350 kan puste! Kaldluftinntak Systemet er designet for å fange kjølig, frisk luft fra utsiden av inntak og levere den direkte og effektivt til kompressoren! Jo større, rettere luftstrømbanen er, gir et mer effektivt design som skaper mindre turbulens. Det unike labyrint designet i toppdekslet holder motoren tørr.

Offshore and Heavy Duty Gearcases.

Offshore og Heavy Duty Girkasser

Den ultra-robust 5,44-tommers-diameter Offshore girkassen er designet og bygget for å håndtere offshore bruk og gir ekstra løft for lengre, tyngre senter-konsoller og walkarounds. Den har større, sterkere tannhjul, kraftige lager og komponenter som er fem ganger sterkere enn i en standard girkassen. Standard på Verado® 300 hk, 250 hk og 225 hk.

Heavy Duty girkassen er perfekt for mer aggressive huriggående båter og kommersielle offshore applikasjoner som opererer i grov sjø eller som ønsker det lille ekstra på topp.Vi parrer vår Offshore 5,44-tommers girkassen med en 1,75 girutveksling og 1,25-tommers propellaksel for økt holdbarhet. Standard på Verado 350 hk og ekstrautstyr på Verado 300 hk.

For båter med Mercury Joystick Piloting system som overstiger 60 mph, har girkassen er en spesialdesignet “buede” skegopsjons som resulterer i den beste kjøreopplevelsen og bedre motorytelse.

Lightweight / Compact Design

 Lett vekt med kompakt design

Med kun 302 kg er Mercury Verado 350 43 kg lettere enn konkurrentene, og det kompakte designet gir deg kun 26″ motoravstand og mindre belastning på akterspeilet ved twin installasjon av motorer.
World-Class Design.

Design i verdensklasse!

Med vår long-bolt design som forankrer blokk og topplokk til grunnramme og eliminerer effektene av ekspansjon og sammentrekning. En eksklusiv oljekjøler opprettholder optimal oljetemperatur for å forlenge levetiden på din motor.

I tillegg er motorens ventiler vedlikeholdsfritt gjennom hele motorens livssyklus.

Joystick Piloting for Outboards.

Joystick Piloting for utenbordsmotorer

Med et enkelt trykk eller ved å vri på en joystick er det mulig å manøvrere en båt i nesten alle retninger – sidelengs, diagonalt eller spinne båten rundt sin egen akse.

Styr dobbel, trippel eller quad Verado 250, 300 eller 350 utenbordsmotorer , selv i utfordrende vind og strømforhold . Dette systemet integreres sømløst med SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS) og elektro-hydraulisk servostyring , mens standard integrert autopilot gir Auto Overskrift og Waypoint Sequencing.

Også tilgjengelig med Skyhook®, et digitalt GPS posisjoneringssystem som kan holde en båt i posisjon mens fiske eller venter på broer for å åpne.

Smoothest, quietest.

Den gjeveste, den roligste.

Med en iboende balanserte seks sylindrede motor med vår avanserte midtseksjon (AMS) og med en unik konstruksjon som praktisk talt eliminere vibrasjoner i båten. Perfekt for å snike seg inn på på fisken eller for rolig cruising på de gode dagene.

Driving Experience.

Ekte kjøreglede!

SmartCraft® Digital Throttle & Shift gir jevn, øyeblikkelig, forutsigbar og rolig skiftende, samt ultra-responsive gasskontroll , mens ekte servostyring (standard på seks-sylindrede modeller) leverer presis styring uten uønsket styremomentet .

Mercury “skygge teknologi” slipper stresset med justering av flere motorspaker når du kjører med trippel eller quad utenbordsmotorer. Shadow modus kontrollerer opptil fire motorer med bare to spaker fra opptil to stasjoner.

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel. – Vi gir deg følgende kundefordeler ved kjøp av ny eller brukt påhengsmotor fra #crewBakkenMotor:

  • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av dybde og bredde kunnskap, trygghet, kompetanse, soliditet og kontinuerlig utvikling.
  • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
  • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
  • Vi kan tilby våre kunder et autorisert servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av utstyr, vi ønsker deg velkommen.
  • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
  • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
  • Bakken Motor er Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
  • Opplev Norges største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer. Vi er størst på utvalg – Best på pris!
  • Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger samt gunstig forsikring.
  • Vi tar innbytte av brukte båter og motorer.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve Norges største utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Repower and Go!

Mercury® Verado – Gir deg all moro og spenning du kan takle !

Høy holdbarhet. Lite vedlikehold.

Styrket og bedre beskyttet. Langboltsdesign, vedlikeholdsfri ventilmekanisme, to vanninnløp for stabil nedkjøling og lengre levetid. Slitesterk, full av kraft og med en overlegen korrosjonsbeskyttelse som du kun får med Mercury-motorer. Utviklet for håndtering av større båter og større farvann

Mindre vibrasjoner, mer kontroll.

Advanced Midsection (AMS). Dette er en vugge for middels store motorer, med fire progressive fester som isolerer motorhodet og holder den raffinerte og naturlig balanserte kraften til Verados rekkesekser i tømmer. Holder vibrasjonene unna båten. Og unna rattet.

Ytelse. Forkomprimert.

Temperaturendringer, fuktighet og høyde over havet er ikke noe problem med Verado®. En utenbordsmotor med luftkompressor som omdanner tøffe forhold til ren kraft til alle årstider. Overlegent dreiemoment og akselerasjon over hele ytelsesområdet, fra holeshot til toppfart. Alt med mindre drivstoff.

bakken motor

I over 70 år har Mercury bygd og designet motorer med prestasjoner i toppsjiktet, de absolutt mest pålitelige motorene i hele verden.

Mercury Racing 400R! – The fastest Verado ever buildt!


Vi gir 5 års garanti på alle våre Mercury modeller.

Vær ekte!
Som en ørn som svever gjennom luften, skyver Mercury Verado deg gjennom vannet. Dens unike uttrykk utstråler ekte fullkommenhet og dens stille gange gir en opplevelse i perfekt harmoni med naturens egen symfoni.

Mercury 350 Verado

Vær deg selv!
Mercury Verado er også en vinner som fullt ut lar deg nyte tiden på vannet. Stimulerende topphastigheter og akselerasjon for deg som liker ekstremopplevelser eller ultrajevn drift for de mer rolige stundene.

Alt sammen. Og enda litt mer. Verado®.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.