meny:

Linder 440 Fishing

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister

Linder 440 Fishing er en av våre bestselgere. En lett, men stødig robåt med klinkbygde skrog for hele familien, som fungerer godt i innsjøer, øyer og i nært kystfarvann. Passer fint med en liten påhengsmotor eller en elektrisk motor. Oppbevaringsplass i akter og midtre setene. Fishing 440 har det laveste drivstofforbruket 0,11 liter / nautiske mil med en person ved sju knop. En miljøvennlig valg for den miljøbevisste. Laget av korrosjonsbestandig høykvalitets aluminium fra bl.a flyproduksjon.

Trygghet og kvalitet

Fishing 440 leveres med aluminiumsårer. Godkjent av Det Norske Veritas (DNV), en uavhengig stiftelse som sikrer kvaliteten lystbåter, yachter og skip over hele verden siden 1864. Båten flyter i vannfylt stand med 4 personer. Securmarkmerket båt. 3 års garanti. Godkjent låseøye klasse 3. Modellen krever motor med kort stamme.

Linder aluminiumsbåter er merket med Securmark. Båten er utstyrt med tusenvis av mikro
merker på flere steder. Nesten usynlig hvis ikke belyser de med UV-lys. 
Politiet, Toll, Kystvakt og Alarmtjenester og alle autoriserte forhandlere har utstyr for å finne
og lese av mikromerker. Du vil også finne en limt etikett som indikerer at båten er merket 
med anti-tyveri Securmark. Registrering er gratis. Instruksjonene som følger bruksanvisningen
når du kjøper båten. Du kan finne mer informasjon om www.securmark.no 

En Linder båt er trygg. Vi har dokumentasjon på det. Men papirer sier ingenting om hvordan du opplever en stund på sjøen med en av våre båter. Det vi vet er at våre produkter er godt utprøvd og verdsatt for deres stabile og sikre konstruksjon. Materialet i kombinasjon med godt utformede skrog har gitt oss flere ledetråder som “best i klassen”.

I dag produserer vi båter i to forskjellige klasser samt kanoer. Våre robåter og kanoer har mye til felles. Ekstremt sjødyktig og likevel lett. Produkter som snakker til det rolige livet til sjøen og vassdrag. Våre konsollmodeller gir mer fart på din erfaring, hvor Arkip tar strammeposisjonen. Uansett hvilken av disse du velger, så får du 100% kvalitet!

Lengde:
431 cm
Bredde:
164 cm
Vekt:
94 Kg
Dybde:
60 cm
Ant. sitteplasser:
4
Motor str:
-> 5 HK
Kategori CE:
D
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.