meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister

Linder 460 Arkip er en solid og trygg planende båt med overraskende gode sjøegenskaper. Denne modellen er godt egnet for en rekke fritidsaktiviteter, samt fiske i hav og innsjøer. Linder Arkip 460 er også en utmerket transportbåt. Modellen er lett å traile etter bil. Godkjent for motor opp til 50 hk.

Linder 460 Arkip er utstyrt med et kraftig og solid rekkesett med store pulpiter forut, et solid aluminiumsgulv, badestige, automatisk lensepumpe, 150 cm stangboks, styrekonsoll, lanterner og rikelig med passasjer og lagringsplass.

En miljøvennlig valg for den miljøbevisste.

Arkip 460 har fått en oppdatert styrekonsoll som er dypere. Et innfelte aluminiumpanel på konsoll med plass for inntil 7″ Kartplotter/GPS, koppholdere samt innfelt kontrollboks i konsoll.
– Nytt stavdekk med stuverom.
– Nye lanterner (rustfrie med led belysning).
– Nye dekaler.
– En ny vensterpulpit som tilbehør er tilgjengelig.

Laget av korrosjonsbestandig høykvalitets aluminium for fly konstruksjon. Godkjent av Det Norske Veritas (DNV), en uavhengig stiftelse som sikrer kvaliteten lystbåter, yachter og skip over hele verden siden 1864.

Båten flyter i vannfylt stand med 6 personer. Securmarkmerket båt. 3 års garanti. Godkjent låseøye klasse 3. Modellen krever motor med lang stamme.

Linder aluminiumsbåter er merket med Securmark. Båten er utstyrt med tusenvis av mikro
merker på flere steder. Nesten usynlig hvis ikke belyser de med UV-lys. 
Politiet, Toll, Kystvakt og Alarmtjenester og alle autoriserte forhandlere har utstyr for å finne
og lese av mikromerker. Du vil også finne en limt etikett som indikerer at båten er merket 
med anti-tyveri Securmark. Registrering er gratis. Instruksjonene som følger bruksanvisningen
når du kjøper båten. Du kan finne mer informasjon om www.securmark.no

En Linder båt er trygg. Vi har dokumentasjon på det. Men papirer sier ingenting om hvordan du opplever en stund på sjøen med en av våre båter. Det vi vet er at våre produkter er godt utprøvd og verdsatt for deres stabile og sikre konstruksjon. Materialet i kombinasjon med godt utformede skrog har gitt oss flere ledetråder som “best i klassen”.

I dag produserer vi båter i to forskjellige klasser samt kanoer. Våre robåter og kanoer har mye til felles. Ekstremt sjødyktig og likevel lett. Produkter som snakker til det rolige livet til sjøen og vassdrag. Våre konsollmodeller gir mer fart på din erfaring, hvor Arkip tar strammeposisjonen. Uansett hvilken av disse du velger, så får du 100% kvalitet!

Lengde:
460 cm
Bredde:
185 cm
Vekt:
274 Kg
Ant. sitteplasser:
5
Motor str:
30 -> 50 HK
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.