meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister

Ryds 390 er solid og prisgunstig landstedbåt for inntil 3 personer. Denne modellen er lett å ro og fungerer fint med en 4 hk påhengsmotor. Denne modellen er lettdrevet og fungerer utmerket som en robåt. En ideel liten jolle for fisketurer, transport og utflukter.Leveres komplett med 8 fot årer og åregafler.

Ryds i dag.
I vår historie er en dypt rotfestet arv fra arbeid med glede og gode produkter. Produkter som for mange har vært et rik liv med mye fritid. Tiden vi alle hadde, og mer enn noen gang trenger for å gi oss styrke, helse og velvære. Våre produkter åpner døren til naturen med hav, unike skjærgårder og glassaktig innsjøer. Vi lager produkter som stimulerer familie og sosialt fellesskap. Vi oppfordrer til eventyr, oppdagelse og lek. Og tar du vekk fra stress og hverdagens bekymringer så gir Ryds deg et liv med fritid og ekte glede.

Made in Sweden!

Ryds produseres i Sverige, noe Ryds er ganske så alene om i dag. Vi følger vår tradisjon for sikkerhet, kvalitet, funksjonalitet der miljø står i fokus. De fleste av våre modeller er vakuum injisert – en prosess som involverer en stor reduksjon av utslipp. Det er en kostbar teknologi, men vi er alle vinnere i denne prosessen, spesielt miljøet og fremtidens barn.

Vi bygger båter for å lyse opp din fritid liv og setter miljø og sikkerhet først. Hvis du deler vårt syn på prioritering foreslår vi at du nøye ønsker å studere Ryds sine metoder og etikk før du bestemmer deg for å investere i en ny båt. Det er mange grunner til å velge Ryds – båter for fremtiden.

Velkommen om bord!

Lengde:
394 cm
Bredde:
152 cm
Vekt:
90 Kg
Ant. sitteplasser:
3
Motor str:
2.5 - 4 HK
Kategori CE:
D
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.