meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerVåre tilbudspriserprislister
Ryds 398

Her har du Ryds 398, en perfekt robåt som passer perfekt for fiske, enkle aktiviteter eller transport. Denna båtmodellen er meget smidig og enkel å laste opp på båttilhenger. Ryds 398 er enkel å ro, og du har også mulighet for å installere en påhengsmotor opp til 6 hk.

Din første båt – En robåt fra Ryds

Landstedbåten er i de fleste tilfeller en av de første båtene en person kan forestille seg. I tillegg er det en båt som kan tilpasses til flere forskjellige bruksområder. I begynnelsen handler det vanligvis om fiske, lek og svømming. Når du leter etter en båt for første gang tilpasset utflukter, er Ryds robåt er et perfekt alternativ.

Hvilke aktiviteter passer best for roing?

Robåten kan brukes til mange forskjellige aktiviteter som langturer, treningsturer, opplevelsesreiser og mer. Ryds robåter har en veldig høy stabilitet og sikkerhet, noe som betyr at denne båten lett kan brukes i innsjøer og skjærgårder. Ved å bruke robåten kan du samtidig trene treningsaktiviteter fordi roing er en sport der du bruker hele kroppen din.

Du kan oppleve eventyret i forskjellige former, noen tror at en tur frem og tilbake fra sted til sted er et eventyr, mens det for en annen er det for første gang han eller hun får oppleve å komme ut på sjøen.

Standardutstyr:
  • Årer 240 cm
  • Åregafler
Lengde:
398 cm
Bredde:
152 cm
Vekt:
97 Kg
Ant. sitteplasser:
4
Motor str:
4 - 6 HK
Kategori CE:
D
Drivstoff type:
Bensin
  • Ryds 398 powered by Suzuki DF 4 AS 4-takt påhengsmotor – Kr. 29.500,-
  • Ryds 398 powered by Suzuki DF 5 AS 4-takt påhengsmotor – Kr. 30.200,-
  • Ryds 398 powered by Suzuki DF 6 AS 4-takt påhengsmotor – Kr. 31.000,-

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.