meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Zodiac Open 6.5

Open 6.5 er lett å betjene i alle aktiviteter. Allsidigheten til denne nye modellen har blitt utarbeidet til minste detalj, slik at du lever etter din passion uten begrensninger. Takket være designet er den lett å transportere, og passer til alle dine lidenskaper: utflukter, fiske, vannski, wakeboarding, soling osv. Vend båten på sitteplasser eller ledig plass til fisketur!

Sjøegenskaper

Med sin utmerkede sjøholdingsytelse – takket være det dype V-skroget og den optimaliserte dekksløsningen for bedre sirkulasjon ombord, tilbyr Open en eksepsjonell navigasjonskomfort. Det er den perfekte balansen mellom ytelse og komfort. En båt unnfanget for å trygt dele din lidenskap for havet med venner og familie.

Oppbevaring

Lagringsoptimaliseringen under dekk, som er tilgjengelig med vippekonsollen, tilbyr en bred plass for alt av utstyret du ænsker å ta med på turen (vannski, fiske, dykking, sikkerhet)

Open 6.5: – Denne modellen erstatter Pro Open 650 og gjør det med glans! Vesentlig større innvendig plass + høyt monterte pongtonger/dyp V-bunn = storselger!

Lengde:
610 cm
Bredde:
254 cm
Vekt:
760 Kg
Ant. sitteplasser:
15
Motor str:
140 - 175 HK
Drivstoff ltr:
200
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.