meny:
Beskrivelseprislister

GLEM NØKLER OG SNOR!

IKKE LENK DEG FAST TIL KONSOLLEN!

STARTE OG STOPPE UTEN NØKLER

CoastKey er et innovativt nøkkelløst start-/stoppsystem. En PIN-kode gir deg enkelt tilgang til startpanelet og du kan starte og stoppe opp til fire båtmotorer. CoastKey er et modulært system og kan leveres med en fjernkontroll (FOB). Denne gir deg som båtfører bevegelsesfrihet og sikkerhet ved at motoren stopper hvis du skulle falle over bord.

REDDER LIV

Sikkerhet er det viktigste aspektet ved båtlivet. Skulle føreren falle over bord, er
det viktig at båten stanser umiddelbart. Undersøkelser viser at den tradisjonelle dødmannsknappsnoren dessverre blir benyttet i alt for liten grad. Hovedgrunnen er at mange føler seg lenket til konsollen, noe som begrenser bevegelighetsfrihet ombord i båten. Vi tror komfort, frihet og sikkerhet i samme produkt er det beste alternativet på sjøen – og her kommer CoastKey til sin rett!

DETTE ER COASTKEY

Basisversjonen av CoastKey inneholder et startpanel og en styringsenhet. Med denne kan du nøkkelløst starte og stoppe inntil 4 motorer. Starpanelet erstatter de tradisjonelle tenningslåsene og man benytter en
PIN-kode for å starte isteden for bruk av nøkkel.

CoastKey kan utvides med en trådløs FOB og blir dermed et komplett trådløst start/-stoppsystem med trådløs dødmannsfunksjon. CoastKey kan ytterligere utvides til å fjernstyre funksjoner som tilt, ankervinsj, baugpropell m.m.

 

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image