meny:

Koronastengt – Ring eller klikk og hent i butikk

Beskrivelseprislister

Regjeringen har vedtatt tiltaksnivå A – Særlig høyt tiltaksnivå i deler av Viken fylke. Dette medfører at vi må holde butikken fysisk stengt t.o.m. Søndag 25. April 2021.

Vi har alle selgere og ressurser tilgjengelige og tilbyr deg som kunde digital visning på Facetime eller et møte på Teams for å vise frem våre båter og modeller samt gjennomgang av filmer og informasjon etter avtale.

Ta kontakt med vårt salgsteam på: 32 26 01 80 – Vi er tilgjengelige på Web, Telefon og E-mail.

COVID oppdatering – Båtutstyr og leveranser

Vi tilbyr deg som kunde muligheten for ring/klikk og hent fra vår utstyrsbutikk. Bestilling og utlevering av varer (ring og hent utenfor butikk) og tjenester avtales pr telefon eller e-post der vi tilbyr levering av varer direkte ut i din bil i samsvar med gjeldende nasjonale smittevernstiltak.

Bakken Motor tilbyr kontaktløs vareutlevering!

I henhold til de kommunale smittevernstiltakene tilbyr vi kontaktløs utlevering av varer med forskuddsbetaling via Vipps. Varer kan leveres utenfor butikkområdet med minimum 2 meters avstand, merk at du må gjøre en avtale for henting før du kommer til oss.

Ring oss på 32 26 01 80 eller send oss en e-post til post@bakken-motor.no og fortell oss hva du ønsker å bestille samt ønsket tidspunkt for henting av din bestilling. Vipps deretter ved ankomst (Vipps nr: 664339)

Bestilling og henting av varer (ring og hent utenfor butikk) og tjenester avtales pr telefon eller e-post i samsvar med gjeldende smitteverntiltak. Vi følger de nasjonale smittevernstiltakene og tilbyr levering av varer direkte ut i din bil.

Utlevering av nye båter, motorer, opplagsbåter og reparasjoner avtales direkte med kundemottak eller selger.

Stay safe!

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image