meny:

Mercury Days 2022

Beskrivelseprislister

VI ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL MERCURY DAYS 2022 FRA 19. TIL 21. MAI 2022

I forbindelse med Mercury Days vil du i løpet av disse dagene ha mulighet å besøke Norges største premium Mercury flagship store forhandler for å finne drømmebåten din, eller finne ut hvordan du lettest kan oppgradere båten din med riktig Mercury motor.

Sommeren er best på vannet! I perioden 19. til 21. mai med utvidet åpningstid i helgen er det tid for Mercury Days hos Norges største premium Mercury flagship store forhandler!

Hos oss får du råd og hjelp fra våre dyktige ansatte som er til stede. Mercury Days er et «åpent hus» aktivitet og er tilpasset oss som premium Mercury forhandler som tilbyr er meget stort sortiment av båtpakker, motorer og et stort utvalg av både tilbehør og båtutstyr.

Åpningstider – Mercury Days 2022:

Utvidet åpningstid helgen 19-21 Mai – Tor-Fre kl. 09.00 – 18.00
Utvidet åpningstid helgen 19-21 Mai – Lør: kl. 10.00 – 16.00 

LA DEG DRIVE AV STED… VI TAR OSS AV RESTEN.

QUICKSILVER GUMMIBÅTER er mer enn bare joller og småbåter, de er det perfekte valget når du vil ha bærbar, rimelig moro.

De fleste Quicksilver-gummibåtene er raske å montere og raske å stue bort, og den beskjedne størrelsen og lette konstruksjonen gjør at de passer fint i bagasjerommet på bilen eller i et båtoppbevaringsrom.

Uansett om du trenger en jolle for å komme deg inn til land eller en lett, rask og rimelig båt til familieutflukter på innsjøen eller stranden, takler Quicksilver oppblåsbare båter oppgaven.
Båtene kommer i mange forskjellige størrelser, dørker og skrogkonstruksjoner. Du kan derfor være sikker på å finne en perfekt løsning uansett bruken du har i tankene

Last ned Quicksilver produktkatalog her


SOMMERKAMPANJE QUICKSILVER 270 ULTRA LIGHT MED MERCURY F 9.9 4-TAKT


SOMMERKAMPANJE QUICKSILVER 250 SPORT ALU MED MERCURY F 6 4-TAKT


SOMMERKAMPANJE QUICKSILVER 240 TENDY MED MERCURY F 3.5 4-TAKT


SOMMERKAMPANJE MERCURY F 2.5 / 3.5 / 4 / 5 HK 4-TAKT


Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image