meny:

Suzuki 150 til 350 4-takt påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

Suzuki 4-takt påhengsmotorer fra 150 – 350 hk!

Ved å konvertere hele vårt utvalg av utenbordsmotorer til miljøvennlig og effektiv 4-takts-teknologi, har Suzuki frembrakt flere avanserte teknologiske innovasjoner enn noen annen produsent, og har dermed et forsprang i bransjen på både kraft, ytelse og kvalitet. Dette har gitt oss et komplett utvalg av 4-takts utenbordsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og som har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter mer enn noen gang.

Suzuki tilbyr nå den mest omfattende serien av miljøvennlige og effektive 4-takts utenbordsmotorer, og kan tilby båtfolket den beste kombinasjonen av ytelse, holdbarhet, enkel bruk, og levetid uansett klasse.


Suzuki DF150APL/APX

Maksimaliserer drivstofføkonomi og ytelse!
Gjennom vår avanserte Lean Burn Fuel Control-system gir disse utenbordsmotorene en førsteklasses drivstofføkonomi uten å gå på bekostning av ytelsen.
Nok et eksempel på Suzuki-teknikk i praksis.

Stort slagvolum, lav vekt
DF175AP og DF150AP viser at våre ingeniørers evne til å levere massive krefter fra kompakt design. Men selv om motorene på 2867cm3 gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, er disse utenbordsmotorene utrolig kompakte og har lav vekt.

Vi overfører krefter til hastighet!
Kombinasjonen av en større propell og lavere girutvekslingsforhold gjør at våre rekkefirere leverer mengder av dreiemoment, rask akselerasjon og høy topphastighet. Disse modellene har også Suzuki’s eksklusive «Selektive Rotation». Med Suzuki Selektiv Rotasjon, kan forhandlere sette opp motorene enten i standard eller med motrotasjon modus. (Høyre eller venstregående propell). Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri. Innovativ teknologi. De nye modellene DF175AP og DF150AP er utstyrt med Suzuki Precision Control, vårt drive-by-wire gass- og girkontrollsystem.

Suzui DF 175APL/APX

Maksimaliserer drivstofføkonomi og ytelse
Gjennom vår avanserte Lean Burn Fuel Control-system gir disse utenbordsmotorene en førsteklasses drivstofføkonomi uten å gå på bekostning av ytelsen. Nok et eksempel på Suzuki-teknikk i praksis.

Stort slagvolum, lav vekt
DF175AP og DF150AP viser at våre ingeniørers evne til å levere massive krefter fra kompakt design. Men selv om motorene på 2867cm3 gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, er disse utenbordsmotorene utrolig kompakte og har lav vekt.

Vi overfører krefter til hastighet
Kombinasjonen av en større propell og lavere girutvekslingsforhold gjør at våre rekkefirere leverer mengder av dreiemoment, rask akselerasjon og høy topphastighet. Disse modellene har også Suzuki’s eksklusive «Selektive Rotation». Med Suzuki Selektiv Rotasjon, kan forhandlere sette opp motorene enten i standard eller med motrotasjon modus. (Høyre eller venstregående propell). Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri.

Innovativ teknologi
Disse motorene har et O2 Sensor Feedback System som bidrar til å holde utslippene renere og mer stabile. DF175AP drar også fordel av en bankesensor som oppdager og tar hånd om unormal forbrenning, slik at motoren får optimal ytelse. De nye modellene DF175AP og DF150AP er utstyrt med Suzuki Precision Control, vårt drive-by-wire gass- og girkontrollsystem.

Suzuki DF 200 ATL/ATX/TX

Markedsledende effekt/vekt-forhold. Disse motorene har en «Big-Block» 4-sylindret rekkemotor med et slagvolum på 2 867 cm3 som leverer kraft og ytelse på linje med en V6-motor. Hvis du er ute etter en utenbordsmotor for en ny båt eller vil erstatte en tyngre V6 utenbordsmotor, er den kompakte, lette og drivstoffgjerrige DF200A et smart valg!

Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri.

Suzuki DF 200 APL/APX

DF200AP: DF200AP vil være den første 200 Hk påhengsmotoren på markedet tilgjengelig med Suzuki Precision Control “drive-by-wire”-kontroller og Suzuki selektiv rotasjon. Med Suzuki Selektiv Rotasjon, kan forhandlere sette opp motorene enten i standard eller med motrotasjon. Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri.

Imponerende tall
2,867 cm3 “Big Block” sylindermotor
226kg er 13% lettere enn forgjengeren
Ved å øke komprimeringen av brennstoff/luftblandingingen fra 9,7: 1 til et forhold på 10.2: 1, har gjennomstrømningen automatisk økt.
Ved å benytte Lean Burn Control Technology, leverer DF200A bemerkelsesverdig forbedring i drivstoff-økonomi i forhold til forgjengeren.

Suzuki DF 250 APX/APXX

DF250APX fra Suzuki! Lean Burn kontroll gir lavt bensinforbruk og lave utslipp. AP-modellen har også et helt nyutviklet girhus som kan brukes både som høyre- og venstregående. Suzuki Precision Contol gir overlegen komfort!
DF250APX viderefører fordelene med mange av de avanserte teknologiene som er utprøvd i våre andre V6-ere. Egenskaper som doble overliggende kamaksler (DOHC), fire ventiler per sylinder, Motoren har variable ventiltider (VVT), og flerpunkts elektronisk innsprøytningssystem. Andre kvaliteter, som en smal 55-graders V-blokk-konstruksjon, offset drivaksel, og totrinns gir-reduksjon, gjør DF250AP kompakt og elegant.

Suzuki DF 300 APX/APXX

DF300APX er toppmodellen til Suzuki! Lean Burn kontroll gir lavt bensinforbruk og lave utslipp. APX-modellen har også et helt nyutviklet girhus som kan brukes både som høyre- og venstregående. DF300AP viderefører fordelene med mange av de avanserte teknologiene som er utprøvd i våre andre V6-ere. Egenskaper som doble overliggende kamaksler (DOHC), fire ventiler per sylinder, Motoren har variable ventiltider (VVT), og flerpunkts elektronisk innsprøytningssystem. Andre kvaliteter, som en smal 55-graders V-blokk-konstruksjon, offset drivaksel, og totrinns gir-reduksjon, gjør DF300AP kompakt og elegant.

Suzuki DF350ATX/ATXX

Suzuki lanserer sin største utenbordsmotor noen sinne. Med en ytelse 350 Hk sparker den virkelig fra seg! Dette er virkelig den ultimate motoren! DUOPROP – Doble propellere, dvs to propeller etter hverandre. Dette er unikt for påhengsmotorer i verden i dag!  Fordelene er: Bedre grep i vannet! Raskere akselerasjon! Bedre styrepresisjon! Mer kompakt enn konkurrentene. Passer på mange forskjellige båter! Bensininnsprøytningssystem med doble injektorer! For enda mer presis tilførsel av drivstoff i forbrenningsprosessen.
Unikt lufttilførselssystem som sikrer nok kald luft til motoren samtidig som det på en unik måte holder vann ute i ekstreme situasjoner! Høy kompresjon! 12:1. Dette for høyere ytelse og svært effektiv forbrenning av drivstoffet.

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel. – Vi gir deg følgende kundefordeler ved kjøp av ny påhengsmotor fra #crewBakkenMotor: 

  • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av dybde og bredde kunnskap, trygghet, kompetanse, soliditet og kontinuerlig utvikling.
  • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
  • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
  • Vi kan tilby våre kunder et autorisert servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av utstyr, vi ønsker deg velkommen.
  • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
  • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
  • Bakken Motor er Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
  • Opplev Norges største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer. Vi er størst på utvalg – Best på pris!
  • Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger samt gunstig forsikring.
  • Vi tar innbytte av brukte båter og motorer.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve Norges største utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.