meny:

Torqeedo elektriske påhengsmotorer

Beskrivelseprislister
Torqeedo – Markedsleder på elektriske båtmotorer

Torqeedo har en visjon om å starte et nytt tankesett rundt den elektriske båtmotoren. Ren fremdrift, ingen vedlikehold og mer tid til å utforske vårt vakre land fra vannet.

Vår oppgave er å vekke det norske båtfolket og invitere dem til å bruke fremtidens teknologi. Det har allerede vært en revolusjon på bilmarkedet de siste årene – når ønsker vi at dette gjøres i det maritime miljøet.

Det er betydelige restriksjoner på forbrenningsmotorer på Starnbergsjøen.  Dette fikk Gardena-ledere Dr. Christoph Ballin og Dr. Friedrich Böbel til å se på elektrisk fremdrift for båter.

I stedet for å finne høyteknologiske produkter og drivsystemer produsert i industriell skala, oppdaget de en markedsmulighet. Da de grunnla Torqeedo, hadde begreper som ren teknologi og elektromobilitet ikke blitt møtt. Men det var allerede tydelig i 2004 at elektromotorer ville bli stadig viktigere i fremtiden på grunn av global befolkningsvekst, veksten av middelklassen rundt om i verden og for begrensede oljereserver.

For å kunne gjøre en solid innsats for begrensning av global oppvarming. Manko på konkurransedyktige produkter og den fremtidige betydningen av elektriske fremdriftssystemer, ble til slutt det som ga opphav til Torqeedo i dag.

Den fantastiske historien om hvordan Torqeedo startet i 2005 og har kommet seg frem i markedet i dag finner du hele oversikten på her.

Web: www.electricoutboards.no


Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.