meny:

Torqeedo elektriske påhengsmotorer

Beskrivelseprislister
Torqeedo – Markedsleder på elektriske båtmotorer

Torqeedo har en visjon om å starte et nytt tankesett rundt den elektriske båtmotoren. Ren fremdrift, ingen vedlikehold og mer tid til å utforske vårt vakre land fra vannet.

Vår oppgave er å vekke det norske båtfolket og invitere dem til å bruke fremtidens teknologi. Det har allerede vært en revolusjon på bilmarkedet de siste årene – når ønsker vi at dette gjøres i det maritime miljøet.

Det er betydelige restriksjoner på forbrenningsmotorer på Starnbergsjøen.  Dette fikk Gardena-ledere Dr. Christoph Ballin og Dr. Friedrich Böbel til å se på elektrisk fremdrift for båter.

I stedet for å finne høyteknologiske produkter og drivsystemer produsert i industriell skala, oppdaget de en markedsmulighet. Da de grunnla Torqeedo, hadde begreper som ren teknologi og elektromobilitet ikke blitt møtt. Men det var allerede tydelig i 2004 at elektromotorer ville bli stadig viktigere i fremtiden på grunn av global befolkningsvekst, veksten av middelklassen rundt om i verden og for begrensede oljereserver.

For å kunne gjøre en solid innsats for begrensning av global oppvarming. Manko på konkurransedyktige produkter og den fremtidige betydningen av elektriske fremdriftssystemer, ble til slutt det som ga opphav til Torqeedo i dag.

Den fantastiske historien om hvordan Torqeedo startet i 2005 og har kommet seg frem i markedet i dag finner du hele oversikten på her.


Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image