meny:

River 420 – 420 XR

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister

River 420 er i likhet med sine “småsøsken” River 290 og 350 en svært sikker, trygg og sidestabil båt. Båten har et særegent og godt skrog, noe som medfører en stabil og fin gange på sjøen. River 420 er kjent for å ha gode sjøegenskaper. Det merker man for eksempel når man i stor fart svinger brått eller når man møter store bølger.

River-båtene representerer nytenkning innen design og produktutvikling. Båten er meget lettplanende, og oppnår stor hastighet, selv med små motorer. Den optimale konstruksjonen av skroget gir meget god stabilitet under alle forhold, samtidig som lav friksjon gir jolla lett fremdrift og lavt drivstofforbruk.

River 420 er en båt som passer både som landsteds båt, for redningstjeneste, for dykkere, politi, brannvesen, jakt og fiske. Mange campingplasser og andre turiststeder kjøper også denne båten for å leie den ut. River er nesten uslitelig og tåler alltid en trøkk.

River 420 er også meget populær i oppdrettsnæringen. Dette fordi den tåler stor påkjenning over tid og er så stabil på vannet.

Praktisk innredning

Foruten det låsbare rommet framme i båten, kan man ta av og flytte de 2 toftene. Dette gjør det enkelt å bruke båten til å transportere større gjenstander eller frakte ruser, garn og lignende. Fordekket er utformet på en slik måte at det er enkelt å gå i land fra båten eller stige om bord, også for eldre mennesker.

Ekstremt solid

River er laget i polyetylen. Dette er det samme materialet som Pioner- og Hasle båtene blir laget i, noe som gjør dem ekstra sterke, robuste og slitesterke. Man trenger ikke være redd for å grunnstøtte eller komme inntil fjell og stein med denne båten.

River tåler m.a.o. mye juling og man slipper å være nervøs når barna er ute på vannet og koser seg. I motsetning til glassfiberbåter er det ikke skadelig for båten hvis man får noen sår og riper i overflaten av skroget. Dessuten er båten fullstendig gjenvinnbar, og tåler temperaturer mellom -50 o og +50 o C.

River 420 leveres i 5 forskjellige utgaver:
 • River 420
 • River 420 XR
 • River 420 XR Fish
 • River 420 Riverbus
 • River 420 XR Black inkl rekkesett
Standardutstyr

Regnlensende dekk, oppbevaringsrom i fremre tofte (lengde x bredde x høyde) 400 x 600 x 200 mm ca 48 l, innstøpte elokserte aluminiumhandtak, fortøyningsfester forut og akterut, . Standardfarger rød, koksgrå, orange og gul.

XR utgaven har i tillegg regnlensende dørk (Det vil stå litt vann på dørken ved max motorvekt.), sidemontert XR styrekonsoll komplett med ratt og wire, to XR seter bak. Standardfarger for XR utgaven er rød, grå, antrasitt og gul.

 • Effektområde: 10 – 30 hk
 • Belastning: max 560 kg.
 • Skrog:  Hybrid mellom katamaran og 17 grader v-bunn
 • Kategori C – “Kystfarvann og innenskjærs”. Båter konstruerte for ferdsel nær kysten, i store bukter, elvemunninger, sjøer og elver der vindstyrken kan være til og med 6 (Beaufort-skalaen) og med en signifikant bølgehøyde til og med 2 meter.
Fartseksempler
 • 1 person og 10 hk, ca 15 knop
 • 2 personer og 10 hk, ca 10 knop
 • 1 person og 30 hk ca 26 knop
 • 2 personer og 30 hk, ca 24 knop
Lengde:
420 cm
Bredde:
180 cm
Vekt:
180 (195 kg m/XR kit) Kg
Ant. sitteplasser:
5
Motor str:
10 - 30 HK
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image