meny:

Båtformidling – Vi selger båten din for deg!

Bakken Motor er en av Norges ledende aktører innen salg av nye og brukte fritidsbåter. Vi tar oss av hele salgsprosessen fra markedsføring til ferdigstillelse av kontrakt og overlevering av båt til ny kunde. Det påløper ingen kostnader for deg som selger før båten er solgt. En fast provisjon eller en avtalt prosentsats av salgssum avtales i hvert enkelt tilfelle. Ta her kontakt med oss pr. mail: post@bakken-motor.no eller pr. telefon 32 26 01 80 for mer informasjon.

Egen visningshall:  Vi har rikelig med utstillingsplass både inne og ute. Vi anbefaler å komme med båten til oss da vi har betydelig trafikk hos oss gjennom hele året. Vi tar oss av visning / gjennomgang og transport av båten slik at kjøper kan se båten på land, noe som er en stor trygghet både for kjøper og selger.

Markedsføring: Vi har en av bransjens mest besøkte websider med betydelig trafikk gjennom hele året. Vi benytter her bl.a. FINN.NO og egne websider som markedsplass for salg av din båt. Vi er også deltagende på de store båtmessene i Norge som Sjøen for Alle og Båter i Sjøen drevet av NorBoat. Vi avvikler også lokale båtmesser gjennom sesongen.

Trygghet og kvalitet: Dersom det er ønskelig, kan vi i forkant av et formidlingssalg tilby en full gjennomgang og service på båt og motor før vi legger den ut for salg. Vi utfører og utbedrer alt du måtte ønske på din båt og motor før vi selger denne. Vi reparerer store og små skrogskader, alt av motorreparasjoner, ettermontering av opsjoner og utstyr samt utfører all nødvendig vedlikehold etter kunde sitt ønske.

Hva gjør jeg videre? Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss på pr. mail post@bakken-motor.no eller pr. telefon 32 26 01 80. Ved henvendelse pr. mail husk og legge igjen ditt telefonnummer og en beskrivelse med bilder av båten du ønsker at vi skal videreformidle. Når båten blir overlevert tar vi nye bilder av båten hos oss.

Betingelser for formidlingssalg/mellommannsalg av båt: Formidlingssalg/mellommannsalg er basert på selgers informasjon. Bakken Motor tar forbehold om at opplysninger fra selger er korrekte og gjør oppmerksom på at avtalen med selger er for selgers regning og risiko.

Bakken Motor AS er ikke solidarisk ansvarlig, og eventuelle mangelskrav
må rettes mot selger, jfr. forbrukerkjøpsloven § 1 fjerde ledd.

Velkommen til oss for en hyggelig båtprat!

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image