meny:
Båtformidling – Vi selger båten din for deg!

Bakken Motor er en av Norges ledende aktører innen salg av nye og brukte fritidsbåter. Vi tar oss av hele salgsprosessen fra markedsføring til ferdigstillelse av kontrakt og overlevering av båt til ny kunde. Det påløper ingen kostnader for deg som selger før båten er solgt. En fast provisjon eller en avtalt prosentsats av salgssum avtales i hvert enkelt tilfelle.

Ta kontakt med oss pr. e-mail: post@bakken-motor.no eller pr. telefon 32 26 01 80 for mer informasjon.

  • Salgsprosessen blir langt enklere med oss på laget. Vi ordner papirarbeidet, kommuniserer med kjøper, og hjelper til med frakt, forsikring, finansiering og andre tjenester ved behov. Du får bare tilsendt kontrakten av oss, og signerer digitalt. Enklere blir det ikke!
  • Å tenke langsiktig er kanskje det viktigste vi gjør. Det handler om at kundene våre skal få lyst til å komme tilbake, enten de skal selge eller kjøpe sin neste drømmebåt. Da må vi bygge relasjoner, og bevise at det lønner seg å velge Bakken Motor som leverandør.
  • Som båtformidlere er vår viktigste jobb å gjøre trygge, raske og ryddige handler der både kjøper og selger blir fornøyde.
Egen visningshall

Vi har rikelig med utstillingsplass både inne og ute. Vi anbefaler å komme med båten til oss da vi har betydelig trafikk hos oss gjennom hele året. Vi tar oss av visning / gjennomgang og transport av båten slik at kjøper kan se båten på land, noe som er en stor trygghet både for kjøper og selger.

Markedsføring

Vi har en av bransjens mest besøkte websider med betydelig trafikk gjennom hele året. Vi benytter Finn.no, Facebook, Instagram og egne websider som markedsplass for salg av din båt. Vi er også deltagende på de store båtmessene i Norge som Sjøen for Alle og Båter i Sjøen drevet av NorBoat. Vi avvikler også lokale båtmesser gjennom sesongen.

Trygghet og kvalitet

Dersom det er ønskelig, kan vi i forkant av et formidlingssalg tilby en full gjennomgang og service på båt og motor før vi legger den ut for salg. Vi utfører og utbedrer alt du måtte ønske på din båt og motor før vi selger denne. Vi reparerer store og små skrogskader, alt av motorreparasjoner, ettermontering av opsjoner og utstyr samt utfører all nødvendig vedlikehold etter kunde sitt ønske.

Hva gjør jeg videre?

Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss på pr. mail post@bakken-motor.no eller pr. telefon 32 26 01 80. Ved henvendelse pr. mail husk og legge igjen ditt telefonnummer og en beskrivelse med bilder av båten du ønsker at vi skal videreformidle. Når båten blir overlevert tar vi nye bilder av båten hos oss. 

Hvilke type båter megler dere?

Vi har spesialisert oss på formidligssalg av skjærgårdsjeeper, bowridere, daycruisere og fritidsbåter. For andre båttyper, ber vi deg ta kontakt med oss, så ser vi om vi finner en god løsning.

Trenger jeg en tilstandsrapport?

VI kan tilby en tilstandsrapport med en omfattende undersøkelse av båten og dens tekniske installasjoner. Autoriserte fagfolk gjennomgår en rekke faste punkter for å få en oversikt over fartøyets faktiske tilstand. Ved å ta en slik test begrenser man risikoen for reklamasjoner i ettertid.

Hva bør jeg gjøre før jeg skal selge båten?

Båten må være ren og ryddig, og man bør fjerne personlige gjenstander. Dersom du ikke ønsker å gjøre noe selv, kan vi utføre dette til en fornuftig pris. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til klargjøring av båten.

Bør jeg selge båten min før jeg kjøper ny?

Du vil stille sterkere i en forhandling om pris på den nye båten dersom du ikke er avhengig av et innbytte. I tillegg vil du mest sannsynlig sitte igjen med mer penger etter at formidler har solgt båten, enn ved innbytte. Da sparer du penger i begge ender. Det gir deg også økonomisk trygghet å selge før du kjøper.

Betingelser for formidlingssalg/mellommannsalg av båt:

Formidlingssalg/mellommannsalg er basert på selgers informasjon. Bakken Motor tar forbehold om at opplysninger fra selger er korrekte og gjør oppmerksom på at avtalen med selger er for selgers regning og risiko.

Bakken Motor AS er ikke solidarisk ansvarlig, og eventuelle mangelskrav
må rettes mot selger, jfr. forbrukerkjøpsloven § 1 fjerde ledd.

Velkommen til oss for en hyggelig båtprat!

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image