meny:


dnb logo Lån til båt under 7 meter – Kjøpe båt? DNB kan tilby båtlån til både ny og brukt båt med kun båten som sikkerhet. Det er opp til deg hva du ønsker å låne penger til, og vi gir deg raskt svar på din søknad. Det er enkelt å søke om lån – vår lånekalkulator hjelper deg i gang. (trykk på DNB logo)

dnb logoLån til båt over 7 meter – Kjøpe båt? DNB kan tilby båtlån til både ny og brukt båt med kun båten som sikkerhet. Det er opp til deg hva du ønsker å låne penger til, og vi gir deg raskt svar på din søknad. Det er enkelt å søke om lån – vår lånekalkulator hjelper deg i gang. (trykk på DNB logo)

Båtlån til båt over 7 meter – Vi tar pant i båt som sikkerhet for lånet. Krav til forsikring: Full kasko. Båten må registreres i NISNOR. Kunden har ansvar for dette.​

Fordeler med båtlån i DNB
  • Gode lånebetingelser
  • Rask og enkel behandling
  • Kun båten som sikkerhet for lånet
  • Min 20 % egenkapital
logo_crescoAccess Cresco betalingsutsettelse – Betalingsutsettelse gir deg muligheten til å kjøpe det du har lyst på når du trenger det. Slik kan du slå til på gode tilbud når de kommer, og betale senere. Med betalingsutsettelse kan du utsette betalingen rentefritt 4, 6 eller 9 måneder mot et lite gebyr. Betaler du alt innen forfall betaler du kun utsettelsesgebyret. Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder de ordinære betingelsene for kredittkortet. Betalingsutsettelse gjelder kun for kjøp over 2500 kr.

Med Cresco Access kan du handle nå og betale senere.

Gode tilbud? Nye produkter du har veldig lyst på? Med Cresco Access kan du kjøpe det du har lyst på i dag og betale på et senere tidspunkt. Du velger selv om du vil utsette betalingen eller dele opp kjøpet i mindre beløp. Både delbetaling og betalingsutsettelse forutsetter henvendelse i fysisk butikk eller pr. telefon på forhånd.

Det finnes to finansieringsmuligheter med Cresco Access:

Betalingsutsettelse:

  • Utsett betalingen i 4, 6 eller 9 mnd mot et utsettelsesgebyr.
  • Betal ned hele beløpet når avtaletiden er over.
  • Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder ordinære betingelser.

Cresco Access

Delbetaling:

Del opp betalingen over tid og betal litt hver måned. Det eneste du trenger å betale, er det månedlige minimumsbeløpet som står i tabellen under.

Cresco


Ha finansieringen klar før du går i butikk:

La oss ta en prat på telefonen, så vil en av våre medarbeidere sjekke ut og ordne betalingsutsettelsen på noen få minutter!

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.