meny:

SeaRay SDX 250 Outboard

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SDX 250 Outboard

Sea Ray SDX 250 Outboard forvandler hver helg til en gledelig flukt. Denne allsidige dekksbåten reflekterer Sea Rays forpliktelse til kvalitetshåndverk og intelligent konstruksjon. Du får i tillegg en layout som oppmuntrer til sosialisering og avslapning, og teknologi som sikrer brukervennlighet.

Tillegget av Mercury® påhengsmotor gir frihet og fleksibilitet for å passe til en rekke båtmiljøer. Med imponerende setekapasitet, rikelig med oppbevaring og stilig utseende, er SDX 250 Outboard det perfekte stedet for uanstrengt familiedag med båtliv.

Hver helg er en ferie

Romslig og allsidig, SDX 250 er bygget for å underholde. Kapasiteten på 14 personer og de mange kreative lagringsmulighetene gjør den til det fremste fartøyet for å være vertskap for venner eller for en rolig familietur.

Design og byggekvalitet

Alt fra toppen av SDX 250s innovative valgfrie Sports Tower til bunnen av det sporty, stilige skroget. Et gjennomtenkt design møter høy standard kjennetegner Sea Ray  med fortreffelighet

Smart Layout

Romslighet er én ting, men romslighet med formål tar nytelse til et helt nytt nivå. Sea Ray designer sportsbåtoppsett for måten du faktisk beveger deg, sitter og samler på. Her får man smarte funksjoner og alternativer som konvertible sitteplasser, avtakbare bord og rikelig med oppbevaring. Disse gjennomtenkte valgene gir allsidighet og gir mulighet for flere aktiviteter – og mer frihet til å båt som du vil.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
838 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
2728 Kg
Dybde:
91 cm
Ant. sitteplasser:
14
Motor str:
200 - 300 HK
Drivstoff ltr:
238
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
38 (opsjon)

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image