meny:

SeaRay SDX 270 Outboard

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SDX 270 Outboard

Utforsk vidåpne områder med den yacht-sertifiserte SDX 270 Outboard. Kategoriledende plass, plysjseter og Sea Rays legendariske oppmerksomhet på detaljer gjør SDX 270 Outboard ideell for å imponere gjester i komfort hele dagen.

EN VINNER

Sea Ray SDX 270 påhengsmotoren er laget for utrolig stabilitet, komfort og håndtering, noe som betyr at den garantert vil vinne deg over. Førsteklasses ytelse går hånd i hånd med premium Mercury® Verado utenbordsteknologi, like jevn og stille som den er kraftig. Så for passasjerer i alle aldre som ønsker å våkne, fange opp med sine kjære eller bare fange stråler, fanger SDX 270 Outboard oppmerksomheten din fra farten, og vil inspirere til varige inntrykk.

STOR UTEPLASS

Med generøs bredde utnyttet Sea Ray-designerne hver tomme plass for sittekapasitet og en komfortabel layout. Det konvertible rattet og følgesetene sørger for maksimal fleksibilitet.

STOR PLASS

Lurer aldri på om du har plass til å ta med noe. SDX 270 Outboard har oppbevaring i hele båten for personlige gjenstander, sikkerhets- og vannsportsutstyr med lett tilgjengelighet til hengslede seteputer.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
919 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
2700 Kg
Dybde:
84 cm
Ant. sitteplasser:
12
Motor str:
250 - 300 HK
Drivstoff ltr:
227
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
76 (opsjon)

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image