meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SDX 270

Lag en bælge uten å gynge båten: Sea Ray SDX 270 er utstyrt for utrolig stabilitet, komfort og håndtering. Sea Rays formålsdrevne konstruksjon omfatter alt fra et presisjonsstøpt skrog helt ned til detaljer som rorvisirer som minimerer gjenskinn på målere, og valgfri, myk SeaDek-badeplattformmatter under føttene. Så for passasjerer i alle aldre som ønsker å våkne, fange opp med sine kjære eller bare fange stråler, inspirerer SDX 270 varige inntrykk.

HERFRA OG TIL EVIGHETEN

Størrelsen og kraften til SDX 270 gir deg friheten til å utforske på dine premisser. Modellen leveres standard med en MerCruiser 6,2L MPI ECT Bravo Three med DTS hekkdrev (300 HK).

FRA SOLOPPGANG TIL SOLNEDGANG

Førerposisjonen på SDX 270 setter alle kontroller lett innen rekkevidde. SDX 270 er utstyrt med standard Mercury VesselView® Mobile og SmartCraft-diagnostikk og har tilpassede Sea Ray SmartCraft-målere med glasslinser, blå nattbelysning med lite gjenskinn og kromramme (valgfrie Simrad digital dash-oppgraderinger tilgjengelig). Undervanns LED-lys gleder gjestene og forlenger tiden din på vannet. Nyt det siste øyeblikket av dagen bekymringsløs.

NYT HVERT ØYEBLIKK

Eksepsjonell ytelse og klassisk, ren stil bidrar til dens allsidige glans. Fra det øyeblikket du går ombord, vær forberedt på å puste dypt, lage minner og nyte komforten til SDX 270.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
828 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
2567 Kg
Dybde:
97 cm
Motor str:
300 - 380 HK
Drivstoff ltr:
246
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
76

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image