meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SDX 290

Når en aktiv familie elsker vannsport, ønsker de vanligvis å dele gode stunder med venner. Det er her SDX 290 kommer inn. Den er blant de mest luksuriøse dekksbåtene i sin klasse. Det dype V-skroget og den brede “fremførte” bjelken lar deg sette plass til flere venner i den overdimensjonerte baugen og den enorme cockpiten, men opprettholder en jevn, stabil tur og god håndtering i høy hastighet.

SÅ STRÅLENDE

SDXs brede “fremførte” bredden forut lar deg sette plass til flere venner i den overdimensjonerte baugen  med valgfrie fyllputer.

FUNKSJONALITET HAR ALDRI SETT SÅ BRA UT

Snu ting rundt med konvertible ledsager og rorseter. For full fleksibilitet uansett størrelse eller sammensetning av gruppen din. Når du hviler eller løper, kan du sette opp ting akkurat etter din smak.

MODERNE LAYOUT

Den intuitive førerplassen er tilgjengelig med en valgfri 9″ eller 12″ Simrad® berøringsskjerm for å forbedre kjøreopplevelsen.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
889 cm
Bredde:
274 cm
Vekt:
2991 Kg
Dybde:
99 cm
Motor str:
300 - 380 HK
Drivstoff ltr:
322
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
76 (opsjon)

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image