meny:

SeaRay SLX 400 Outboard

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SLX 400 Outboard

Vi introduserer Sea Ray SLX 400 OB, “The Entertainer”, en påhengsmotorvariant av Innovation Award-vinnende SLX 400, med massiv kapasitet, luksuriøse fasiliteter, banebrytende design og utrolig allsidighet – for total frihet til å designe ditt eget eventyr.

Fra den geniale nedfellbare badeplattformen, til den robuste kabinen, til den bekvemmelighetsrike cockpiten, er SLX 400 OB den fullendte underholderen og en overlegen allround-modell – og selve symbolet på Orchestrated Excellence.

ROLIG TIL SINNS

Den tilkoblede teknologien på SLX 400 gir trygghet ved å enkelt formidle båtens plassering og status for vitale systemer til brukere gjennom Sea Ray+-mobilappen. Båtførere kan eksternt se geofencing, motordata og varsler. Båter på landstrøm kan også overvåke batteri- og lensedata slik at du vet at båten din er klar til å gå når du er.

FATHOM™ E-POWER

Fathom e-Power, et første av sitt slag, vil erstatte en generator og inkluderer en Mastervolt® litium-ion batteripakke, bestående av fire høykapasitets mariniserte batterier.

Med intuitiv strømstyring er Fathom e-Power-systemet i stand til å drive båtens tilbehørssystemer i omtrent åtte timer* uten å måtte lades opp fra landstrøm eller dynamoer.

Ved å bruke det sofistikerte, men likevel brukervennlige brukergrensesnittet, kan du overvåke strømforbruk og ladenivåer. Fathom e-Power gir en praktisk måte å nyte alle funksjonene til båten din. Dette gir deg en lengre, roligere og mer miljøvennlig dag på vannet.

* Basert på et fulladet system og typiske strømbelastninger. Batterilevetiden vil variere basert på det totale energiforbruket.
Fathom-systemet er tilgjengelig med 300 hk Mercury® Verado® eller 450 hk Mercury® Racing påhengsmotorer.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet. I tillegg får du perfekt passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
1285 cm
Bredde:
368 cm
Vekt:
9379 Kg
Dybde:
81 cm
Motor str:
900 - 1200 HK
Drivstoff ltr:
1420
Kategori CE:
B
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
189

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image