meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SPX 210

Elegant, stilig og sporty, SPX® 210 skiller seg virkelig ut. Enten du og familien din foretrekker å slappe av eller være aktive, tilbyr Sea Ray SPX 210 fasilitetene for å gjøre øyeblikkene dine eksepsjonelle. Fra et romslig interiør for komfortabel avslapning til valgfrie pakker for ekstra bekvemmelighet eller vannsportaktiviteter, det er den perfekte båten for å lage minner med stil. Tilgjengelig med hekkdrev eller utenbords fremdrift.

EKSTRA BRED PLASS

Dette betyr mer plass til familie og venner og skape minner på vannet. Finn favorittstedet ditt og sett deg godt til rette for en dag med moro.

COMFORT FOR FØRER OG GJESTER

Sporty bøttesete med flip-up-støtte for å ha komfortabel kontroll. Styrmannen vil glede seg over det justerbare bakbords seteryggen for forover- eller bakovervendt.

STOR BADEPLATTFORM

Hekkaggregat-konfigurasjon, standard med MERCRUISER® 4.5L MPI ALPHA ONE®, åpner  den store bade of svømmeplattformen for hele spekteret av vannaktiviteter.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
655 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
1512 Kg
Dybde:
48 cm
Ant. sitteplasser:
10
Motor str:
200 - 250 HK
Drivstoff ltr:
151
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image