meny:

SeaRay SPX 230 Outboard

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SPX 230 Outboard

Sea Ray SPX 230 Outboard er bygget for å begeistre. Den kombinerer den kraftige ytelsen og smidige håndteringen du kan forvente av en sportsbåt i verdensklasse med de romslige, luksuriøse komfortene som definerer Sea Ray®-familien.

Enten du jakter på avslapning eller adrenalin, er SPX 230 kapasitet på 13 personer og valgfri X-pakke en ideell vert for å skape minner på vannet. Dette er en virkelig dynamisk spenningssøker til et prisgunstig utgangspunkt.

INSPIRERT DESIGN

Når du ser en Sea Ray®, vet du det. Og det er kjærlighet ved første blikk. Det er fordi hver Sea Ray er designet med klassisk, men likevel nåværende, Sea Ray-styling. Men en Sea Ray er mer enn bare stil. Den er også utformet med en dyp forståelse av forbrukernes behov og en forventning om deres ønsker.

Vår stab av marinearkitekter, ingeniører og designere streber etter å få hver interaksjon på en Sea Ray til å føles naturlig og sømløs. Og vi fortsetter å sette nye industristandarder for gjennomtenkt og moderne design. Alt er i jakten på å skape en opplevelse som er perfekt, særpreget Sea Ray.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

ROM TIL ALT

Gjennom hele båten vil du finne lagringsplass for alt det viktigste – personlige gjenstander, vannsportsutstyr og dedikert kjølerom.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

 

 

Lengde:
795 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
1778 Kg
Dybde:
43 cm
Ant. sitteplasser:
13
Motor str:
150 - 250 HK
Drivstoff ltr:
189
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image