meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray SPXE 230

SPXE 230 leverer enda mer av det båtfolk elsker med den populære SPX-serien: Uanstrengt betjening, hodesnuende stil, tonnevis av sitteplasser og en bemerkelsesverdig mengde plass, alt i en smidig, sporty pakke, og alt til en tilgjengelig pris. Velg blant praktiske tilleggspakker for vannsport, og nyt kraftig ytelse og overlegen kjøreglede.

TILPASSET ET AKTIV LIV UTE

Nyt alt båtlivet har å tilby. SPXE 230 har plass, fleksible sitteplasser og kraft til å ta deg til ukjent farvann og gi deg minner for livet.

ROM TIL Å SLAPPE AV

Så mye plass fra baug til hekk. Romslig åpen bue gir plass til å strekke seg ut og slappe av, med mulighet for fyllputer for ekstra plass.

STOR LAGRINGSPLASS

Du finner rikelig og praktisk skjult oppbevaring i hele båten. Plass til alt det viktigste fra sikkerhetsutstyr til personlige eiendeler til vannsportartikler.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
795 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
1778 Kg
Dybde:
43 cm
Ant. sitteplasser:
13
Motor str:
200 - 250 HK
Drivstoff ltr:
189
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image