meny:

SeaRay Sun Sport 230

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray Sun Sport 230

Med et nivå av passform og finish som langt overgår konkurrentene, har Sun Sport 230 en elegant profil som er utpreget Sea Ray. Myk, lærteksturert marine vinylpolstring er UV-beskyttet for varig skjønnhet og holdbarhet.

Under dekk tar båtens velutstyrte lugar imot gjester med en komfortabel dinette / V-køye, noe som gjør den til et ideelt sted å dukke ut av solen, slappe av for barna for en lur eller nyte en overnatting.

INSPIRERT DESIGN

Når du ser en Sea Ray®, vet du det. Og det er kjærlighet ved første blikk. Det er fordi hver Sea Ray er designet med klassisk, men likevel nåværende, Sea Ray-styling. Men en Sea Ray er mer enn bare stil. Den er også utformet med en dyp forståelse av forbrukernes behov og en forventning om deres ønsker.

Vår stab av marinearkitekter, ingeniører og designere streber etter å få hver interaksjon på en Sea Ray til å føles naturlig og sømløs. Og vi fortsetter å sette nye industristandarder for gjennomtenkt og moderne design. Alt er i jakten på å skape en opplevelse som er perfekt, særpreget Sea Ray.

BYGGET FOR FART

Hastighet og bemerkelsesverdig håndtering. Sun Sport-seriens skrogdesign gir uovertruffen stabilitet og en bemerkelsesverdig jevn tur. Sea Rays ISO-sertifiserte, state-of-the-art byggeprosess med robotisk gelbelegger skrog og kutter og borer motor- og maskinvarepunkter for en perfekt kjøretur hver gang.

Selv om du kanskje ikke tenker på det med hver hårnålsvending, vil du føle det. Sun Sport-design jobber alltid hardt for å gi deg det aller beste.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet, strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
716 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
2218 Kg
Ant. sitteplasser:
8
Ant. soveplasser:
2
Motor str:
250 - 350 HK
Drivstoff ltr:
189
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image