meny:

SeaRay Sundancer 265

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray Sundancer 265

Med sine ikoniske Sundancer-linjer og komfortinnstilte fasiliteter, leverer Sundancer 265 en topp kjøreopplevelse. Eksklusive funksjoner inkluderer toppmoderne navigasjonsteknologi, en åpen luftig hytte med store vinduer og utrolig mye lagringsplass.

Plysjseter ønsker alle passasjerer velkommen, mens en integrert svømmeplattform oppmuntrer til naturlig interaksjon med vannet. Og takket være Sea Rays presisjonsutformede skrogdesign, er kjørekvaliteten uanstrengt jevn. Gjør hver utflukt til noe spesielt med Sundancer 265.

KOMFORT ER NØKKELEN

Nyt en lang helg, en ekstra natt, den siste timen på vannet. Sea Ray®-serien til Sundancers gir en idyllisk båtopplevelse. Tiår med kunstnerskap, håndverk og banebrytende teknologi kulminerer i at hvert øyeblikk føles helt perfekt.

KRAFT OG SKJØNNHET

Hver Sundancer® er designet for ultimate kjøreegenskaper med en særegen profil som ikke bare forbedrer utseendet – den forbedrer kjøreegenskapene. Bruk så mye tid du vil underveis. På en Sundancer blir du aldri lei av den.

ALT PÅ FINGERSPISSENE

Fra roret til kabinen til dokking og forankring, Sea Ray har designet Sundancer 265 med all bekvemmelighet og komfort i tankene.

INSPIRERT DESIGN

Når du ser en Sea Ray®, vet du det. Og det er kjærlighet ved første blikk. Det er fordi hver Sea Ray er designet med klassisk, men likevel nåværende, Sea Ray-styling. Men en Sea Ray er mer enn bare stil. Den er også utformet med en dyp forståelse av forbrukernes behov og en forventning om deres ønsker.

Vår stab av marinearkitekter, ingeniører og designere streber etter å få hver interaksjon på en Sea Ray til å føles naturlig og sømløs. Og vi fortsetter å sette nye industristandarder for gjennomtenkt og moderne design. Alt er i jakten på å skape en opplevelse som er perfekt, særpreget Sea Ray.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet. Strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
810 cm
Bredde:
259 cm
Vekt:
3024 Kg
Ant. sitteplasser:
8
Ant. soveplasser:
4
Motor str:
300 HK
Drivstoff ltr:
261
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
76

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image