meny:

SeaRay Sundancer 320 Outboard

BeskrivelseSpesifikasjonerprislister
Sea Ray Sundancer 320 Outboard

Sea Ray Sundancer 320 Outboard fortsetter et dristig nytt kapittel i Sundancer-historien, og blander verdiene til en cruiser og en sportsbåt/baug-rytter i en overbevisende og harmonisk pakke. Takket være en oppfinnsom ny undersøkelse av dekksarkitektur, er baugområdet mer brukbart enn noen gang før; i mellomtiden gir cockpiten uanstrengt, allsidig glede av vannet, og kabinen gir et komfortabelt sted å komme seg ut av solen eller kose seg for natten.

Utenbordskraft kommer med null avveininger når det gjelder plass, komfort eller nytelse. Sundancer 320 Outboard er en ekte naturlig og kompromissløs modell som gir deg mulighetene for hvordan en cruiser kan se ut, føles og prestere. Denne modellen er også tilgjengelig med coupé-alternativ.

UTE PÅ VANNET UTVIDER DU TIDEN

Nyt hvert øyeblikk i en signatur Sea Ray Sundancer 320. Hver tomme av en Sea Ray cruiser er ivaretatt med ekspertutstyrte teksturer, finisher og detaljer som forvandler en vakker båt til et andre hjem. Benkeplater med solid overflate, innredning i rustfritt stål, fullt ferdige hoderom og flerfarget polstring skinner under med et glimt som inviterer deg til å bli.

INSPIRERT DESIGN

Når du ser en Sea Ray®, vet du det. Og det er kjærlighet ved første blikk. Det er fordi hver Sea Ray er designet med klassisk, men likevel nåværende, Sea Ray-styling. Men en Sea Ray er mer enn bare stil. Den er også utformet med en dyp forståelse av forbrukernes behov og en forventning om deres ønsker.

Vår stab av marinearkitekter, ingeniører og designere streber etter å få hver interaksjon på en Sea Ray til å føles naturlig og sømløs. Og vi fortsetter å sette nye industristandarder for gjennomtenkt og moderne design. Alt er i jakten på å skape en opplevelse som er perfekt, særpreget Sea Ray.

KOMMANDOSENTERET ER DITT

Den intuitive førerposisjonen har en Dual Digital Dash med 9″ Simrad®-berøringsskjermer og NAUTIC-ON™ Smart Boat System — Sea Ray Connect Remote Monitoring and Diagnostics. Det doble rorsetet gir komfort hele dagen for å navigere i favorittvannet ditt.

SUNDANCER 320 OUTBOARD COUPE

Ved å legge til et sporty, raffinert element til Sundancer 320 Outboard, og ekstra beskyttelse mot elementene, har coupé-alternativet en elegant hardtop med full frontrute og åpne sideventilasjonsvinduer. Den er også tilgjengelig med soltak i lerret som kan trekkes tilbake.

NØYAKTIG HÅNDVERK

Hos Sea Ray er vi besatt av detaljene for å sikre at eierne våre ikke trenger det. Sea Ray-standarder krever materialer av høy kvalitet. Strenge testprotokoller og obsessiv oppmerksomhet på passform og finish, og garanterer best mulig håndverk.

Alle Sea Ray modellene er velutstyrte modeller med gjennomgående høy kvalitet tilpasset det skandinaviske markedet.

Ta kontakt for pristilbud på din nye Sea Ray i dag!

Lengde:
1100 cm
Bredde:
3000 cm
Vekt:
6206 Kg
Motor str:
700 - 750 HK
Drivstoff ltr:
598
Kategori CE:
C
Drivstoff type:
Bensin
Vann ltr:
121

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image