meny:

Finansiering – Forsikring – Kort

Vår samarbeidspartner på finansiering er Santander Consumer Bank som er Norges største tilbyder av bil- og  fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

Båt under 7 meter:

Enten båten du har lyst til å kjøpe er ny eller brukt, hjelper vi deg med finansieringen. Du trenger mist 35 prosent egenkapital,  og resten ordner vi sammen. Til båter under sju meter tilbyr vi lån med inntil 10 års løpetid. Motor- og HIN-nummer registreres, og det tas sikkerhet i båten slik at du ikke trenger å binde opp kapital i boligen ditt. Ta kontakt med forhandleren din, så finner vi en løsning slik at du kan glede deg til en sommer i skjærgården.

Båt over 7 meter (skipspant):

Kanskje du er på jakt etter en større båt med soveplasser til hele familien? Vi tilbyr også lån til nye og brukte båter som er  mer enn sju meter lange. Det som kreves av deg er at du er over 25 år og at du har en egenkapital på minimum 35 prosent. Båten registreres i Skipsregisteret. Du slipper å stille sikkerhet i boligen din, og du kan velge inntil 15 års løpetid så lenge båtens alder og løpetiden på lånet til sammen er mindre enn 20 år.

Vi kan bistå med råd rundt finansiering. Et lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon, og vi kjenner Santanders produkter veldig godt.

Priseksempel: Båt under sju meter: 5,90 % nom./ 8,34 % eff. 35% Egenkapital , lånebeløp kr. 150.000,- o/ 5 år, kostnad: kr. 31.951,- totalt: kr. 181.951,-

Handlekonto (Betalingsutsettelse og Delbetaling):

Med Handlekonto kan du søke om å utsette eller dele opp betalingen på opptil 75.000 kr. Dette gjør du enkelt når du er i butikken. Uansett om du trenger deler, tilbehør, båt eller motor – så kan en Handlekonto hjelpe deg på vei. Vi kan søke om betalingsutsettelse og delbetaling i butikk – husk å ta med gyldig ID med bilde (førerkort/pass/bankkort) og gjerne bankID for raskere søkeprosess.

Betalingsutsettelse:
  • Rentefrie utsettelsesperioder
  • Engangsgebyr (4 måneder): 275,-
  • Engangsgebyr (6 måneder): 349,-
  • Engangsgebyr (9 måneder): 425,-

Du betaler ingenting i butikken og får med deg varene dine med en gang. Santander sender først en faktura på engangsgebyret og vil deretter fakturere resten av beløpet når utsettelsesperioden er over. Du kan selv velge om du vil betale tilbake hele beløpet når utsettelsesperioden er over, eller om du vil dele det opp og nedbetale over tid. Da vil det imidlertid påløpe renter.

Priseksempel Handlekonto Betalingsutsettelse: kr 10.000,- m/6 mnd betalingsutsettelse, kostnad kr. 349,- Totalt 10.349,-

Delbetaling:
  • Månedsrente: 1.75%
  • Nominell rente: 21% p.a.
  • Periodegebyr: 45 kr (0 kr ved saldo under 1.000 kr)
  • Ingen etableringsgebyr eller årsgebyr

Priseksempel Handlekonto Delbetaling:  Eff. rente 30,4 %, kr 20.000 o/12 mnd, kostnad kr. 3.022. Totalt kr. 23.022.

Nyt båtlivet.

Finn forsikringen som passer deg og båten din herKan man benytte kredittkort i vår forretning?

Ja, vi tar de mest vanlige kredittkortene (ikke American Express). Dersom du benytter et kredittkort på beløp som overstiger kr. 5.000,- vil et gebyr på 2% av kjøpesum legges til på totalbeløpet.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.