meny:

Brenderup skaphengere

Beskrivelseprislister

BRENDERUP SKAPHENGER FOR DEG SOM VIL SIKRE LASTEN

Eksponer gjerne varemerket ditt. Men vis ikke fram lasten! Brenderups høykvalitet skaphenger passer alle som vil beskytte og tildekke varene sine – inkludert håndverkere som vil profilere selskapet sitt med logo eller foliering.

 

Brenderup 7000 serie

Brenderup skaphengere

Brenderup skaphengere

  1. Innvendig lys som standard
  2. Velg mellom dør eller rampe
  3. Surrefester til sikker lasting

Brenderup skaphengere er utviklet til for eksempel håndverkere eller kunder som ønsker å tildekke og låse sitt gods. Brenderup serie 7000 leveres i flere størrelser og lastekapasiteter, velg mellom rampe eller dør. Interiøret er lyst på grunn av den lyse transmisjonen fra taket. Anti-skli gulv og innvendige surrefester er standard. Brenderup tilbyr også profilering på tilhengeren, perfekt til deg som ønsker å reklamere for firmaet ditt på tilhenger ift logo eller foliering.

          

Modell  Totalvekt (kg)  Nyttelast (kg)  Kassemål (cm)  Bremset Dører eller Rampe

BRENDERUP LØSER DINE TRANSPORTOPPDRAG

Med tilhengeren som utgangspunkt vil vi hos Brenderup løse alle mulige transportoppgaver. Ikke rart at sortimentet vårt er veldig stort og veldig bredt. Gjennom lang erfaring har vi lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet. De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

 Kjøp trygt av Norges største Brenderup forhandler.

Registrering og klargjøring av tilhenger kommer i tillegg på våre tilbudspriser.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image