meny:

Mercury 500 SeaPro V12 yrkesmotor

Beskrivelseprislister

Mercury SeaPro 500 V12

Mercury definerte hvordan hestekrefter møter vannet ved å bygge den aller første V12 utenbordsmotoren. Med 500 hk er dette vår kraftigste, mest dyktige kommersielle påhengsmotor frem til nå.

Kraftige komponenter gir robust pålitelighet, mens en revolusjonerende styrbar girkasse og automatisk to-trinns girkasse gir uovertruffen håndtering og manøvrerbarhet. Hvert system er optimalisert for å levere enestående drivstoffeffektivitet og enkelt vedlikehold, slik at du kan minimere utgifter og nedetid og maksimere ytelsen.

 

Intuitive og nyskapende funksjoner
V12 kraft og ytelse

Utenbordsmotorsegmentets første V12-motorblokk gir overlegen kraft og ytelse i en overraskende kompakt form. Kombinert med det styrbare undervannshuset og en enkel, strømlinjeformet rigging, gir designen mulighet for at motoren kan monteres med 27”(69 cm) senteravstand, slik at båteieren kan montere så mye krefter de trenger på akterspeilet.

Automatisk to-trinns girkasse

To-trinns girkasse gjør det enkelt å overføre 500 hk til undervannshuset. Den gir maksimalt dreiemoment og topp akselerasjon i første gir, og skifter deretter stille til andre gir og gir effektiv cruising og høy toppfart. Ingen lyder ved girskift. Ingen begrensninger. Bare jevn, imponerende kraft.

Uavhengig, styrbart undervannshus

Elektrohydrauliske kontroller gjør at det styrbare undervannshuset reagerer umiddelbart på førerkommandoer. Uten bevegelse fra motoren over vann, er det ingen distraksjoner – bare presis manøvrerbarhet rundt i havnen og jevn, uanstrengt håndtering i åpent farvann.

Doble, kontraroterende propeller

En ny serie med doble propeller ble utviklet for å utnytte hele potensialet på 500 hk. De nye propellene er konstruert for å gå i en kontraroterende konfigurasjon og driver båten raskt og effektivt opp i plan, samtidig som de gir eksepsjonell håndtering og drivstofføkonomi i mellomhastigheter.

Svært jevn og stille gange

Et mer robust og raffinert neste generasjons monteringssystem, Advanced MidSection (AMS), holder motorblokket godt på plass og isolerer mot støy og vibrasjoner, samtidig som grundig fininnstilling demper induksjonslyder og nesten eliminerer injeksjonsstøy. 600 hk har aldri hørtes så stille før.

 

Mercury SeaPro fordeler:

Mercury 500 SeaPro V12. Kraftig og mektig: 7.6L V12-krafthodet leverer eksepsjonelt lavt dreiemoment, raskere hullskudd med tunge belastninger, dyktige topphastigheter – og ingenting som holder deg tilbake.

Redusert drivstoffkostnad: Oppnå mer på hver tank med ARO-kalibrering (Advanced Range Optimization). Nøyaktig drivstofftilførselen for best mulig effektivitet under cruise.

Korrosjonsbestandighet: SeaPro påhengsmotorer er ikke bare designet og bygget for å tåle saltvannets belastning, men de støttes også av en to års korrosjonsgaranti.

Maksimal holdbarhet: V12 SeaPro påhengsmotor har en kraftig girkasse som er validert tre ganger levetiden til fritidsgirkasser. En avansert hydrodynamisk design hjelper den å gli effektivt gjennom vannet.

Vi ønsker deg velkommen til Norges råeste båtbutikk!
Bakken Motor er en Mercury Marine premium flagship store og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image