meny:

Mercury 500 SeaPro V12

Beskrivelseprislister

Mercury SeaPro 500 V12

Mercury definerte hvordan hestekrefter møter vannet ved å bygge den aller første V12 utenbordsmotoren. Med 500 hk er dette vår kraftigste, mest dyktige kommersielle påhengsmotor frem til nå.

Kraftige komponenter gir robust pålitelighet, mens en revolusjonerende styrbar girkasse og automatisk to-trinns girkasse gir uovertruffen håndtering og manøvrerbarhet. Hvert system er optimalisert for å levere enestående drivstoffeffektivitet og enkelt vedlikehold, slik at du kan minimere utgifter og nedetid og maksimere ytelsen.

 

Intuitive og nyskapende funksjoner
V12 kraft og ytelse

Utenbordsmotorsegmentets første V12-motorblokk gir overlegen kraft og ytelse i en overraskende kompakt form. Kombinert med det styrbare undervannshuset og en enkel, strømlinjeformet rigging, gir designen mulighet for at motoren kan monteres med 27”(69 cm) senteravstand, slik at båteieren kan montere så mye krefter de trenger på akterspeilet.

Automatisk to-trinns girkasse

To-trinns girkasse gjør det enkelt å overføre 500 hk til undervannshuset. Den gir maksimalt dreiemoment og topp akselerasjon i første gir, og skifter deretter stille til andre gir og gir effektiv cruising og høy toppfart. Ingen lyder ved girskift. Ingen begrensninger. Bare jevn, imponerende kraft.

Uavhengig, styrbart undervannshus

Elektrohydrauliske kontroller gjør at det styrbare undervannshuset reagerer umiddelbart på førerkommandoer. Uten bevegelse fra motoren over vann, er det ingen distraksjoner – bare presis manøvrerbarhet rundt i havnen og jevn, uanstrengt håndtering i åpent farvann.

Doble, kontraroterende propeller

En ny serie med doble propeller ble utviklet for å utnytte hele potensialet på 500 hk. De nye propellene er konstruert for å gå i en kontraroterende konfigurasjon og driver båten raskt og effektivt opp i plan, samtidig som de gir eksepsjonell håndtering og drivstofføkonomi i mellomhastigheter.

Svært jevn og stille gange

Et mer robust og raffinert neste generasjons monteringssystem, Advanced MidSection (AMS), holder motorblokket godt på plass og isolerer mot støy og vibrasjoner, samtidig som grundig fininnstilling demper induksjonslyder og nesten eliminerer injeksjonsstøy. 600 hk har aldri hørtes så stille før.

 

Mercury SeaPro fordeler:

Mercury 500 SeaPro V12. Kraftig og mektig: 7.6L V12-krafthodet leverer eksepsjonelt lavt dreiemoment, raskere hullskudd med tunge belastninger, dyktige topphastigheter – og ingenting som holder deg tilbake.

Redusert drivstoffkostnad: Oppnå mer på hver tank med ARO-kalibrering (Advanced Range Optimization). Nøyaktig drivstofftilførselen for best mulig effektivitet under cruise.

Korrosjonsbestandighet: SeaPro påhengsmotorer er ikke bare designet og bygget for å tåle saltvannets belastning, men de støttes også av en to års korrosjonsgaranti.

Maksimal holdbarhet: V12 SeaPro påhengsmotor har en kraftig girkasse som er validert tre ganger levetiden til fritidsgirkasser. En avansert hydrodynamisk design hjelper den å gli effektivt gjennom vannet.

Bakken Motor er en Mercury Marine premium Flagshipstore og er Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer.
Bakken Motor forhandler et stort utvalg av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

Vi tilbyr deg som kunde trygg veiledning i vår salgsavdeling og høy kompetanse på vårt Mercury servicesenter.

 • Vi tilbyr re-power og montering av nye motorer
 • Mercury Marine certified servicesenter med høy kompetanse i alle ledd
 • Vi lagerfører alt av kurante slite og servicedeler til din Mercury motor
 • I vår webshop tilbyr vi fleksibel betalingsløsninger via Klarna & Vipps.
 • Vi tilbyr også gunstig finansiering fra Santander med mulighet for betalingsutsettelse
 • Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag!

BILLIG FRAKT OG TRANSPORT

Vi sender våre motorer rimelig, trygt og raskt over hele landet!

BESØK VÅR WEBSHOP I DAG

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel.

 • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av kompetanse, trygghet, soliditet og kontinuerlig utvikling.
 • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
 • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
 • Vi kan tilby våre kunder et autorisert Mercury Marine certified servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringsskader, ettermontering av opsjoner og utstyr.
 • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
 • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
 • Bakken Motor er en av Norges største forhandlere av fritidsbåter og Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
 • Opplev Norges råeste innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.
 • Størst på utvalg – Best på pris!
 • Fleksible finansieringsløsninger.
 • Innbytte av brukte båter og motorer.
TA KONTAKT MED OSS i DAG – DET VIL LØNNER SEG!
Vi ønsker deg velkommen til Norges råeste båtbutikk!

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image