meny:

Instrumenter – skjermer – kontrollsystemer

Beskrivelseprislister
Mercury instrumenter - skjermer & kontrollsystemer. SmartCraft! Et smartere båtliv :)

Smartcraft® er en full pakke med digital teknologi, fullt integrert og helt koordinert. Instrumenter, følere, fartøyssystemer, datastyrte funksjoner i en totalpakke, maksimal kontroll. Gjør båtlivet ditt enklere, sikrere og mye morsommere. Bli smart.

VesselView®.

Den fremste motorinformasjonsskjermen. Kombinerer alle funksjonene på båten, presentert på en klar, direkte fargeskjerm som kan leses av i fullt sollys.

MercMonitor.

Det rimelige, pålitelige digitale kvalitetssystemet for overvåking av båten. Lar deg velge og vise tre forskjellige typer data samtidig.

SC1000/SC100.

Båtbransjens mest avanserte instrumenter, som viser viktig informasjon om båten i et enkelt og beskrivende språk som er lett å forstå.

Digital Throttle & Shift (DTS)

DIGITAL THROTTLE & SHIFT (DTS)

SmartCraft Digital Throttle & Shift-systemet (DTS). Selve symbolet på smidig, presis giring og lynrask gassrespons. Ingen kabler. Ingen forsinkelse. Med solid og dokumentert ytelse og pålitelighet.

Mercury Marine gjør båtlivet enklere med Aktiv Trim

Designet for å passe entry-level og ekspert båtfolk alike, forenkler Active Trim båten drift samtidig forbedre motorytelsen og redusere drivstoffkostnader. Nye båtfolk er umiddelbart i stand til skikkelig trim båtmotorer uten skremmende læringskurve, og erfarne båtfolk kan få nytte av perfekt trimming uten konstant overvåking og justering trim med endringer i båtens hastighet eller når du går inn i svinger.

Aktiv Trim er kompatibel med 40hp til 450 hk Mercury firetakts utenbordsmotorer, to-takts utenbordsmotorer med Smartcraft, og all gass og diesel MerCruiser hekkmotorer med Smartcraft. Systemet er også tilgjengelig for ettermontering for motorer som allerede er i felten.

Nøkkelen til Mercury Active Trim er en eksklusiv og patentert GPS-basert styringssystem. I motsetning til systemer som bruker bare motorturtallet til å kontrollere trimming, styrer Mercury Active Trim trim i henhold til båtens fart og motorturtall. Denne fremgangsmåten unngår potensielle problemer som motorer trimming opp (i stedet for ned) hvis propell bryter løs i en hard sving. Det unngår også problemer med motoren trimming opp for tidlig eller for sent når båten blir i plan. Trim kontroll på høy ytelse applikasjoner er også en fordel for GPS-basert system.

For operatører som ønsker å få den siste mil per time ut av båten, kan Aktiv Trim overstyres ved hjelp av vanlige manuelle trim knappene, men auto-modus kan lett re-engasjert.

ECO-skjerm.

Din drivstoffkalkulator om bord på båten. ECO-skjermen på MercMonitor overvåker kontinuerlig motorens turtall, båtens fart, drivstofforbruket, motortrimmen og beregner og hjelper deg til automatisk å finne innstillingene som gir best drivstofføkonomi. Du navigerer båten. Vi tar oss av matematikken. Og du sparer 10 til 20 prosent drivstoff.

Et utvalg av skjermer og pakker.

VesselView 4 er standardpakken med en 4 tommers tynn LCD-glasskjerm og et oppfrisket grafisk brukergrensesnitt. Lar deg overvåke inntil to motorene samtidig. VesselView 7 har en større 6,4 tommers berøringsskjerm med et digitalt grensesnitt som gir rask og uanstrengt tilgang til dataene. Overvåk inntil fire motorer samtidig. Bruk som kartplotter. Kobling til Simrad® radar og sonar og Sirius® Weather. Et heldigitalt informasjonsnav.

Simrad er et registrert varemerke for Navico, Inc., og Sirius er et registrert varemerke for Sirius XM Radio, Inc.

Uansett om du velger digitalt eller analogt, har du valgt den beste. Instrumenter og skjermer som fungerer bedre, kan leses av lettere, tar seg bedre ut og varer lenger.

Et instrument for hver båt og båteier.

Fra klassisk til moderne, Mercury® har instrumentene og skjermene som passer til din båt og dine behov. Et stort utvalg av stiler, farger og former, i både analog og digital versjon. Og fremfor alt bygget etter de høyeste kvalitets- og pålitelighetsstandardene.

Analog.

Klassisk enkelhet. Skjermer som vanligvis har en peker og skala for å indikere en bestemt avlesning som hastighet, turtall, trim eller drivstoffnivå. Koblet med ledninger som bringer signalene fra motoren. Kan brukes med alle motorer – inkludert FourStroke, Verado® og OptiMax®.

Digital.

Digitale instrumenter brakt om bord med den digitale Smartcraft®-pakken. Hensikten? Total integrering av alle kritiske data og informasjon. Fart, drivstoff, dybde, turtall – alt sammen. Alt vist nøyaktig og tydelig – inkludert avanserte, flerfunksjonelle LCD-berøringsskjermer. Passer til alle hekkaggregater, Verado, OptiMax og FourStroke®-motorer fra 40 hk og oppover.

Kontroller og instrumenter som må bestå den ultimate prøven. Mercurys ingeniører. 

Det er ikke enkelt å komme seg forbi en av Mercury sine ingeniører. Vi har prøver i laboratoriet. Prøver på vannet. Prøver med racekjøring. Ofte opptil 1000 timer med prøver før kontrollen eller instrumentet sertifiseres av Mercury Engineering. Og regnes som verdig for båten din.

Joystick-navigering for utenbordsmotorer
Storbåtskontroll. Nå for utenbordsmotorer.

Vind, bølger og strømninger. Du har alt sammen under kontroll.

joystick

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image