meny:

Mercury instrumenter – skjermer – kontrollsystemer

Beskrivelseprislister

Mercury instrumenter – skjermer – kontrollsystemer

Mercury Marine endrer båtbransjen

Marinemotorteknologien har utviklet seg. Mercury Marine fortsetter å utvide sin utenbords- og marinemotorteknologi. Mercury er ledende i bransjen med innovasjoner for båtlivet fra Zeus joystick-teknologi til VesselView displayer, Joystick Piloting for utenbordsmotorer,

Aktiv Trim og Skyhook GPS digital forankring. I 2016 introduserte Mercury VesselView Mobile appen for iOS og Android, og en oppdatert Joystick- og Skyhook-funksjon til porteføljen med teknologier.

Uanstrengt betjening

Mercurys patenterte Joystick Piloting-system gir 360 graders retningskontroll. Skyhook Digital Anchoring System holder båten i en fast posisjon uavhengig av vind eller strøm. Active Trim er det eneste trimprogrammet som bruker GPS og hastighet. SmartCraft DTS (Digital Throttle & Shift) gir presise kjøreegenskaper og behagelig håndtering, med umiddelbar respons og total kontroll.

Du kan bestille Mercury reservedeler og utstyr i vår nettbutikk
Kraften fra SmartCraft®. Rett for hånden og til din kommando.

SmartCraft. Smartere båtliv.

Smartcraft® er en full pakke med digital teknologi, fullt integrert og helt koordinert. Instrumenter, følere, fartøyssystemer, datastyrte funksjoner en totalpakke, maksimal kontroll. Gjør båtlivet ditt enklere, sikrere og mye morsommere. Bli smart.

VesselView®.

Den fremste motorinformasjonsskjermen. Kombinerer alle funksjonene på båten, presentert på en klar, direkte fargeskjerm som kan leses av i fullt sollys.

Mercury VesselView Mobile

Kommuniser med motoren din som du aldri før har gjort tidligere. VesselView Mobile kobler seg trådløst til motoren og gir unik informasjon og detaljer om Mercury-motoren*.

MercMonitor.

Det rimelige, pålitelige digitale kvalitetssystemet for overvåking av båten. Lar deg velge og vise tre forskjellige typer data samtidig.

SC1000/SC100.

Båtbransjens mest avanserte instrumenter, som viser viktig informasjon om båten i et enkelt og beskrivende språk som er lett å forstå.

Digital Throttle & Shift (DTS)

SmartCraft Digital Throttle & Shift-systemet (DTS). Selve symbolet på smidig, presis giring og lynrask gassrespons. Ingen kabler. Ingen forsinkelse. Med solid og dokumentert ytelse og pålitelighet.

Du kan bestille Mercury reservedeler og utstyr i vår nettbutikk

Mercury Marine gjør båtlivet enklere med Aktiv Trim

Designet for å passe entry-level og ekspert båtfolk alike, forenkler Active Trim båten drift samtidig forbedre motorytelsen og redusere drivstoffkostnader. Nye båtfolk er umiddelbart i stand til skikkelig trim båtmotorer uten skremmende læringskurve, og erfarne båtfolk kan få nytte av perfekt trimming uten konstant overvåking og justering trim med endringer i båtens hastighet eller når du går inn i svinger.

Mercury Aktiv Trim

Aktiv Trim er kompatibel med 40hp til 600 hk Mercury firetakts utenbordsmotorer, to-takts utenbordsmotorer med Smartcraft, og all gass og diesel MerCruiser hekkmotorer med Smartcraft. Systemet er også tilgjengelig for ettermontering for motorer som allerede er i felten.

 

Du kan bestille Mercury reservedeler og utstyr i vår nettbutikk

Nøkkelen til Mercury Active Trim er en eksklusiv og patentert GPS-basert styringssystem. I motsetning til systemer som bruker bare motorturtallet til å kontrollere trimming, styrer Mercury Active Trim trim i henhold til båtens fart og motorturtall.

Denne fremgangsmåten unngår potensielle problemer som motorer trimming opp (i stedet for ned) hvis propell bryter løs i en hard sving. Det unngår også problemer med motoren trimming opp for tidlig eller for sent når båten blir i plan. Trim kontroll på høy ytelse applikasjoner er også en fordel for GPS-basert system.

For operatører som ønsker å få den siste mil per time ut av båten, kan Aktiv Trim overstyres ved hjelp av vanlige manuelle trim knappene, men auto-modus kan lett re-engasjert.

Et utvalg av skjermer og pakker.

VesselView 4 er standardpakken med en 4 tommers tynn LCD-glasskjerm og et oppfrisket grafisk brukergrensesnitt. Lar deg overvåke inntil to motorene samtidig. VesselView 7 har en større 6,4 tommers berøringsskjerm med et digitalt grensesnitt som gir rask og uanstrengt tilgang til dataene. Overvåk inntil fire motorer samtidig. Bruk som kartplotter. Kobling til Simrad® radar og sonar og Sirius® Weather. Et heldigitalt informasjonsnav.

Uansett om du velger digitalt eller analogt, har du valgt den beste. Instrumenter og skjermer som fungerer bedre, kan leses av lettere, tar seg bedre ut og varer lenger.

 

Du kan bestille Mercury reservedeler og utstyr i vår nettbutikk

 

Uansett om du velger digitalt eller analogt, har du valgt den beste. Instrumenter og skjermer som fungerer bedre, kan leses av lettere, tar seg bedre ut og varer lenger.

Et instrument for hver båt og båteier.

Fra klassisk til moderne, Mercury® har instrumentene og skjermene som passer til din båt og dine behov. Et stort utvalg av stiler, farger og former, i både analog og digital versjon. Og fremfor alt bygget etter de høyeste kvalitets- og pålitelighetsstandardene.

Analog.

Klassisk enkelhet. Skjermer som vanligvis har en peker og skala for å indikere en bestemt avlesning som hastighet, turtall, trim eller drivstoffnivå. Koblet med ledninger som bringer signalene fra motoren. Kan brukes med alle motorer – inkludert FourStroke, Verado® og OptiMax®.

Digital.

Digitale instrumenter brakt om bord med den digitale Smartcraft®-pakken. Hensikten? Total integrering av alle kritiske data og informasjon. Fart, drivstoff, dybde, turtall – alt sammen. Alt vist nøyaktig og tydelig – inkludert avanserte, flerfunksjonelle LCD-berøringsskjermer. Passer til alle hekkaggregater, Verado, OptiMax og FourStroke®-motorer fra 40 hk og oppover.

Kontroller og instrumenter som må bestå den ultimate prøven. Mercurys ingeniører.

Det er ikke enkelt å komme seg forbi en av Mercury sine ingeniører. Vi har prøver i laboratoriet. Prøver på vannet. Prøver med racekjøring. Ofte opptil 1000 timer med prøver før kontrollen eller instrumentet sertifiseres av Mercury Engineering. Og regnes som verdig for båten din.

Du kan bestille Mercury reservedeler og utstyr i vår nettbutikk
Bakken Motor representerer et Mercury Marine premium dealership og er i dag en Mercury Flagshipstore i Europa.
Bakken Motor er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Norges største premium Mercury forhandler.

Vi tilbyr deg som kunde trygg veiledning i vår salgsavdeling og høy kompetanse på vårt Mercury servicesenter.

 • Vi tilbyr re-power og montering av nye motorer
 • Mercury Marine certified servicesenter med høy kompetanse i alle ledd
 • Vi lagerfører alt av kurante slite og servicedeler til din Mercury motor
 • I vår webshop tilbyr vi fleksibel betalingsløsninger via Klarna.
 • Vi tilbyr også gunstig finansiering fra Santander med mulighet for betalingsutsettelse
 • Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag!
BILLIG FRAKT OG TRANSPORT

Vi sender våre motorer rimelig, trygt og raskt over hele landet!

BESØK VÅR WEBSHOP I DAG

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel.
 • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av kompetanse, trygghet, soliditet og kontinuerlig utvikling.
 • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
 • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
 • Vi kan tilby våre kunder et autorisert Mercury Marine certified servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av opsjoner og utstyr.
 • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
 • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
 • Bakken Motor er en av Norges største forhandlere av fritidsbåter og Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
 • Opplev Norges råeste innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.
 • Størst på utvalg – Best på pris!
 • Fleksible finansieringsløsninger.
 • Innbytte av brukte båter og motorer.
TA KONTAKT MED OSS i DAG – DET VIL LØNNER SEG!
Vi ønsker deg velkommen til Norges råeste båtbutikk!
Bakken Motor er Norges største Mercury Marine premium dealership og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image