meny:

Mercury propeller

Beskrivelseprislister

Mercury Propellers

Valg av propell er viktig for båtens toppfart og akselerasjon. En riktig propell kan forbedre ytelsen og redusere bensinforbruket.
Mercury har et stort utvalg propeller i aluminium og stål med tre, fire eller fem blader. Propellene passer til fritidsbåter, fiskebåter, vannskibåter og hurtiggående sportsbåter.

Mercury stainless

Utstyret som kalles Flo-Torq II er en serie med adapterer som gjør at du også kan bruke de fantastiske Mercury propellene på andre motormerker.

Mercury Flo Torq

EN HØYERE GRAD AV YTELSE

Mercury forvandler aluminium og rustfritt stål til verdens mest holdbare kvalitetspropeller med uovertruffen ytelse. Og ikke overraskende de som selger best. Sammen med de merkebeskyttede teknologiene – Flo Torq®, Mercalloy®, X7®-legering og PVS® (Performance Vent System) – gir vår erfaring og kompetanse deg et ekte konkurransefortrinn. Når det gjelder en best generell båtopplevelse er det ikke noe som kan erstatte en Mercury propell.

Mercury stainless steel propeller

FINJUSTERT.

PVS® (Performance Vent System). En Mercury-eksklusiv nyskapning for tilpasset justering og lufting av propellen så den matcher motoren din.

Ved bare å variere størrelsen på utløpsåpningen og kontrollere motorens turtall kan du eliminere treg ytelse eller kompensere for endringer i belastningen etter høydenivå. Og det er teknologi som du bare får med Mercury-propellene.

IKKE ENKELT Å PRODUSERE MERCURY PROPELLER I VERDENSKLASSE

Det krever tid og kompetanse å produsere den verdenskjente Mercury Marine-propellen, for ikke å nevne avansert ingeniørkunst og ekspertise. Tre dusin ansatte hos Mercury skaper noen av de beste propellene i verden. Hver operasjon – fra begynnelse til ferdigstillelse – er sentralisert på Merkurs propell produksjonsanlegg i Fond du Lac i Wisconsin.

 

Comp Series Bravo I®  Comp Series Enertia® Comp Series Enertia® ECO
Comp Series Fury® Comp Series Maximus® Comp Series Revolution 4®
Elite Series Bravo Three®  Elite Series Bravo Three® Diesel Elite Series Bravo Two® – Stainless
Elite Series HighFive®  Elite Series Mirage® Plus Elite Series SpitFire®
Elite Series SpitFire® X7  Elite Series Tempest® Plus Elite Series Trophy® Plus
Elite Series Trophy® Sport  Sport Series Alpha 4®  Sport Series Black Max®
Sport Series Bravo Two® – Aluminum Sport Series Laser II Sport Series Vengeance®
Sport Series Vensura®

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.