meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerprislister

Hasle Summer Fun er en rotasjonsstøpt ungdomsbåt i polyetylen. Valg av design og tekniske løsninger er nært knyttet til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Sikkerhet

Båtene produseres i moderne industrilokaler med PLS-styrte maskiner. Gjennom vårt kvalitetssikringssystem er kunden sikret topp kvalitet. Båten er CE-godkjent.

Som Norges største forhandler av fritidsbåter kan vi på det varmeste anbefale denne sporty modellen til stor glede for både store og små 🙂

Hasle 365 Summer Fun er konstruert for å være en planende båt. Med en 15 hk motor får man lett hastighet på over 20 knop. Ut fra båtens størrelse og skrogutforming anbefaler produsent motorstørrelse fra 10 til 15 hk. Båten får da det nødvendige «trøkk» som fremkaller smilet med 15 hk motor påmontert 🙂

Design

Her får man et moderne og spennende design, med avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Kjøre og sittekomfort

Alle modellene leveres med fastmontert styrekonsoll, styresnekke og styrekabel. Båten har formstøpte seter. Dette gir båten god kjøre- og sittekomfort.

Vi valgte en en spennende design med asymmetriske former. Hasle Summer Fun er kjent for god sittekomfort. Grunnen til det er at vi på en måte modifiserer linjene rundt en god sittestilling.

Summer Fun er CE-sertifisert og tilfredsstiller således alle tekniske krav til stabilitet, styrke og kjøreegenskaper. Båten er regnlensende slik at du slipper å tenke på lensing etter kraftige regnskyll.

Båten har en moderne og spennende design, med avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Standard utstyr:
  • Selvdrenering
  • Styrekonsoll/Ratt
  • Styrekabel (lengde: 8 fot)
  • Dobbelt sete
  • Stuverom forut
  • Stammelengde motor: Kort stamme

Ekstra utstyr som er avhengig av motortype: * Gass-/girkontroll med kabler (kabellengde gir/gass 6 fot)

Summer Fun leveres i følgende fargeopsjoner: Sort – gul – rød – blå – rosa – lime

Lengde:
365 cm
Bredde:
157 cm
Vekt:
140 Kg
Ant. sitteplasser:
4
Motor str:
10 - 15 HK
Kategori CE:
D
Drivstoff type:
Bensin

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image