meny:
BeskrivelseSpesifikasjonerVåre tilbudspriserprislister

Hasle Summer Fun er en rotasjonsstøpt båt i polyetylen. Den er konstruert av Rolf og og Reidar Hasle, som har 25 års erfaring i båtbransjen, samt 20 år erfaring innen rotasjonsstøping. Valg av design og tekniske løsninger er nært knyttet til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

SIKKERHET
Vi har lagt stor vekt på sikkerhet. Hasle Summer Fun produseres i moderne industrilokaler med PLS-styrte maskiner. Gjennom vårt kvalitetssikringssystem er kunden sikret topp kvalitet. Båten er CE-godkjent

Vi kan som Norges største forhandler av fritidsbåter på det varmeste anbefale denne sporty modellen til stor glede for både store og små 🙂

MOTOR/EGENSKAPER
Hasle Summer Fun er en båt fortrinnsvis for de helt unge . Båten kan utstyres med 6 HK -> 15 hk motor. Pakkepris på båt/motor blir da her overkommelig for mange båtlivsentusiaster. Hasle 365 Summer Fun er konstruert for å være en planende båt. Med en 15 HK oppnåes en hastighet på over 20 knop. Ut fra båtens størrelse og skrogutforming anbefaler produsent motorstørrelse på 10 til 15 hk. Båten får da det nødvendige «trøkk» som fremkaller smilet med 15 hk motor påmontert 🙂

Design Båten har en moderne og spennende design, med avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Kjøre/sittekomfort
Vi har valgt å levere alle båtene med fastmontert styrekonsoll, styresnekke og styrekabel. Båten har formstøpte seter. Dette gir båten god kjøre- og sittekomfort.

Vi valgte en en spennende design med asymetriske former. Hasle Summer-Fun er kjent for god sittecomfort og grunnen til det er at vi på en måte modifiserer linjene rundt en god sittestilling.

Mer enn 8500 Hasle Summer Fun er solgt til nå til glede for store og små. Båten er CE-sertifisert og tilfredsstiller således alle tekniske krav til stabilitet, styrke og kjøreegenskaper.
Båten er regnlensende slik at du slipper å tenke på lensing etter kraftige regnskyll. Med sine 30 års erfaring i båtbransjen og 25 års erfaring innen rotasjonsstøping har Hasle klart å kombinere det beste fra design og valg av tekniske løsninger med konstruksjons-materialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Båten har en moderne og spennende design, med avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Standard utstyr:   * Selvdrenering  * Styrekonsoll/Ratt  * Styrekabel (lengde: 8 fot)

Ekstra utstyr som er avhengig av motortype: * Gass-/girkontroll med kabler (kabellengde gir/gass 6 fot)

Modellen kan leveres i følgende fargeopsjoner: gul – rød – blå – rosa – lime – balck edition

Modellen krever motor med kort stamme.

Lengde:
365 cm
Bredde:
157 cm
Vekt:
140 Kg
Ant. sitteplasser:
4
Motor str:
10 -> 15 HK
Kategori CE:
D
Drivstoff type:
Bensin
  • Hasle Summer Fun powered by Mercury F 10 (15/20) EFI Viking XS 4-takt – Kr. 52.900,-
  • Hasle Summer Fun powered by Mercury F 15 EFI Viking XS 4-takt – Kr. 54.900,-
  • Hasle Summer Fun powered by Suzuki DF 9.9 (15/20) BRS EFI Sport 4-takt – Kr. 53.900,-

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.