meny:

Mercury Avator elektriske påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

MERCURY MARINE® AVATOR™ ELEKTRISKE PÅHENGSMOTORER

Forestill deg… Båtturen – ren, enkel, perfekt. Den elektriske påhengsmotoren Mercury Marine® Avator™ utforsker essensen av båtlivet. Stille, rolig, enkel å bruke, helt uten utslipp og med minimalt vedlikehold.

Avator vil gjøre båtbruk mer tilgjengelig, samtidig som den oppfyller Mercurys løfte om å være best i bransjen når det kommer til maritim elektrisk fremdrift. Avator elektrisk utenbordsmotor – et konsept fra Mercury. En ny type opplevelse

Mercury Avator™ –  Inspirert innovasjon

I over 80 år har Mercury Marine® satt standarden for marin ytelse. Alltid nyskapende. Ser alltid fremover. Med ett mål for øyet: å inspirere båtfolk så de kan få en best mulig opplevelse på vannet. I dag kan vi stolt fortsette vårt lederskap ved at vi kunngjøre vårt første elkonsept med den elektriske utenbordsmotoren Mercury Avator™.

Konseptet representerer vårt neste skritt fremover innenfor marin innovasjon, hvor vi ved Mercury går videre mot den formelle lanseringen av elektriske påhengsmotorer senere i 2022 og 2023. – Mercury Marine har bærekraft og produktlederskap som kjerneverdier, sier Chris Drees, generaldirektør i Mercury. – Vår satsing på elektrifisering er et godt eksempel på at vi ved Mercury oppfyller våre forpliktelser på disse områdene.

Avator-programmet vil tilfredsstille den økende etterspørselen etter elektrisk fremdrift i på det marine området, samtidig som vi bygger videre på det betydelige arbeidet vi allerede har gjort med å redusere utslippene fra utenbordsmotorer med 80 prosent.

Denne kunngjøringen gir også et lite blikk inn i hvordan vi innen utgangen av 2023 ønsker å leve opp til vår forpliktelse med å være lederen av den marine bransjen innen elektrisk fremdrift og produkter som går på fossilt drivstoff. Vi vil fremdeles fortsette å tilby innovative fremdriftsprodukter som dekker behovene til våre kunder og båteiere, enten det er en kraftig FourStroke-påhengsmotor med mange hestekrefter, eller et bærbart, helelektrisk system som vi utvikler innenfor Avator-programmet.”

INNOVATIVT DESIGN

Enkel å bruke

Fra praktisk oppbevaring til enkel bruk. Avator-konseptet ønsker å redefinere båtopplevelsen ved å gjøre det enklere for alle å nyte vannet på egne premisser.

Hurtigladende batterier

Vi utforsker intelligente løsninger for å drive dine eventyr, som våre bærbare, hurtigladende batterier. Slik at du har kraft når du trenger det.

Null Utslipp

Vi vil du skal være stolt av å gjøre det riktige for miljøet, ved å gi deg muligheten til et bærekraftig båtliv med null utslipp.

 

Kvalitet

Vi elektrifiserer ikke bare maritim fremdrift. Vi gjør det på Mercury-måten. Førsteklasses kvalitet og avansert teknologi i et fullintegrert og høyst raffinert produkt fra det mest respekterte merket på vannet.

Innovasjon

Vårt neste steg er en intelligent, komplett helelektrisk motor som er like morsom som den er pålitelig. Avator bringer innovasjon til små fartøy som kan sjøsettes hvor som helst, og som alle kan ha glede av.

Opplevelse

Avator med sine eksepsjonelt rolige og stillegående egenskaper, lar deg bli ett med omgivelsene. Frihet til å se, føle og oppleve sann båtglede.

 

Bakken Motor representerer et Mercury Marine premium dealership og er i dag en Mercury Flagshipstore i Europa.
Bakken Motor er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Norges største premium Mercury forhandler.

Vi tilbyr deg som kunde trygg veiledning i vår salgsavdeling og høy kompetanse på vårt Mercury servicesenter.

 • Vi tilbyr re-power og montering av nye motorer
 • Mercury Marine certified servicesenter med høy kompetanse i alle ledd
 • Vi lagerfører alt av kurante slite og servicedeler til din Mercury motor
 • I vår webshop tilbyr vi fleksibel betalingsløsninger via Klarna.
 • Vi tilbyr også gunstig finansiering fra Santander med mulighet for betalingsutsettelse
 • Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag!

BILLIG FRAKT OG TRANSPORT

Vi sender våre motorer rimelig, trygt og raskt over hele landet!

BESØK VÅR WEBSHOP I DAG

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel.

 • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av kompetanse, trygghet, soliditet og kontinuerlig utvikling.
 • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
 • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
 • Vi kan tilby våre kunder et autorisert Mercury Marine certified servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av opsjoner og utstyr.
 • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
 • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
 • Bakken Motor er en av Norges største forhandlere av fritidsbåter og Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
 • Opplev Norges råeste innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.
 • Størst på utvalg – Best på pris!
 • Fleksible finansieringsløsninger.
 • Innbytte av brukte båter og motorer.
TA KONTAKT MED OSS i DAG – DET VIL LØNNER SEG!
Vi ønsker deg velkommen til Norges råeste båtbutikk!
Bakken Motor er Norges største Mercury Marine premium dealership og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

 

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image