meny:

Mercury Avator elektriske påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

MERCURY MARINE® AVATOR™ ELEKTRISKE PÅHENGSMOTORER

Forestill deg… Båtturen – ren, enkel, perfekt. Den elektriske påhengsmotoren Mercury Marine® Avator™ utforsker essensen av båtlivet. Stille, rolig, enkel å bruke, helt uten utslipp og med minimalt vedlikehold.

Avator vil gjøre båtbruk mer tilgjengelig, samtidig som den oppfyller Mercurys løfte om å være best i bransjen når det kommer til maritim elektrisk fremdrift. Avator elektrisk utenbordsmotor – et konsept fra Mercury. En ny type opplevelse

Mercury Avator™ –  Inspirert innovasjon

I over 80 år har Mercury Marine® satt standarden for marin ytelse. Alltid nyskapende. Ser alltid fremover. Med ett mål for øyet: å inspirere båtfolk så de kan få en best mulig opplevelse på vannet. I dag kan vi stolt fortsette vårt lederskap ved at vi kunngjøre vårt første elkonsept med den elektriske utenbordsmotoren Mercury Avator™.

Konseptet representerer vårt neste skritt fremover innenfor marin innovasjon, hvor vi ved Mercury går videre mot den formelle lanseringen av elektriske påhengsmotorer senere i 2023 og 2024. – Mercury Marine har bærekraft og produktlederskap som kjerneverdier, sier Chris Drees, generaldirektør i Mercury. – Vår satsing på elektrifisering er et godt eksempel på at vi ved Mercury oppfyller våre forpliktelser på disse områdene.

Avator-programmet vil tilfredsstille den økende etterspørselen etter elektrisk fremdrift i på det marine området, samtidig som vi bygger videre på det betydelige arbeidet vi allerede har gjort med å redusere utslippene fra utenbordsmotorer med 80 prosent.

Denne kunngjøringen gir også et lite blikk inn i hvordan vi innen utgangen av 2023 ønsker å leve opp til vår forpliktelse med å være lederen av den marine bransjen innen elektrisk fremdrift og produkter som går på fossilt drivstoff. Vi vil fremdeles fortsette å tilby innovative fremdriftsprodukter som dekker behovene til våre kunder og båteiere, enten det er en kraftig FourStroke-påhengsmotor med mange hestekrefter, eller et bærbart, helelektrisk system som vi utvikler innenfor Avator-programmet.”

 

Avator gjør det enkelt å peke baugen mot nye eventyr

Mercury® Avator™ elektriske påhengsmotorer gir deg ren og stillegående propulsjon i en bærbar pakke – som er like enkel å bruke, som den er morsom å kjøre. Hurtigkoblede batterier og intuitive kontroller gjør oppsett og drift til en lek. Og med avanserte skjermer og annen teknologi som overvåker batterinivået ditt og rekkevidde, kan du utforske vannet med selvtillit.

Bransjens første tverrflux motorteknologi gir pålitelig, stillegående kraft for å komme deg dit du skal. Motoren genererer høye dreiemoment med lav innsats, og maksimerer samtidig batterilevetid og rekkevidde. Produserer raskere akselerasjon og mer effektiv totalytelse enn konkurrentene – med 750W kraft på propellakselen så tilsvarer Avator 7.5e det samme som en Mercury 3.5 HK bensinmotor. Designet med hydrodynamisk pylon og high performance 3-blads propell, så skjærer Avator seg helt uanstrengt gjennom vannet. Opplev båtliv hvordan det faktisk skal være – stille, rolig og . Ny motorteknologi sørger for at du får den komplette opplevelsen av omgivelsene rundt deg.

Avator 1kWh litium-ion batteri har ingen kabler – den glir rett på plass under den vippbare toppdekselet. Du kan ta med reservebatterier som skiftes ut på noen få sekunder for å holde deg i gang. Avator påhengsmotor kommer naturligvis også med en 110W lader. Du kan også velge en lader med høyere hastighet slik at du kan få ladetiden som dekker dine behov. Ladere overvåker konstant spenning og strøm for å levere sikker og effektiv ladning. LED-indikatorer lar deg spore ladefremdriften, og du kan lade fra et helt vanlig husholdningsuttak.

Avator fordeler

 • Jevn ytelse: Presisjonsinnstilling og vibrasjonsisolerende komponenter bidrar til å sikre at turen din er bemerkelsesverdig stillegående og jevn, og holder deg bedre forbundet med naturen.
 • Bærekraft: Avator påhengsmotorer forvandler båtopplevelsen ved å gjøre båtliv mulig uten eksos og null direkte utslipp.
 • Korrosjonsbestandighet: Hver Avator påhengsmotor er konstruert med utprøvde korrosjonsforebyggende materialer og belegg som også brukes på våre forbrenningsmotorer, slik at du trygt kan seile i ferskvann eller saltvann.
 • Enkel lagring og transport: Uten drivstoff og røyk er en Avator påhengsmotor praktisk å lagre hjemme eller på en større båt. Hurtigkoblingsbraketten forbedrer portabiliteten, slik at du kan installere rorkultmodellen på et blunk.

Avator påhengsmotorer transformerer båtlivet ditt til null eksos og utslipp av miljøskadelige stoffer. Og hver Avator påhengsmotor er laget med mange komponenter som er enten resirkulerbare eller gjenbrukbare.

Stammelengder og avansert rorkult eller kontrollboks

Mercury Avator leveres i 3 forskjellige stammelengder (kort, lang eller ekstra lang stamme) med enten styrekult eller fjernstyring:

Den justerbare, tosidige rorkulten er designet for å la hvem som helst ta roret med selvtillit.

 • Verktøyløse justeringer for komfortabel styring
 • Fire vertikale og tre sidestillinger
 • Vendbart “Forward-Reverse” grep
 • Kan også brettes ned for å bli et praktisk bærehåndtak

Tre alternativer sikrer at du har riktig kontrollboks innen rekkevidde for fjernstyrte modeller.

 • Tradisjonell sidemontert kontrollboks til styrbord side
 • Reversert sidemontert kontrollboks for midtkonsoll eller babord side
 • Toppmontert kontrollboks for konsollens overflate

Intuitive, innovative funksjoner

Hurtigkoblingsbatteri

Litiumionbatteriet på 1 kWh har ingen kabler å koble til. Den glir på plass under den vippbare toppdekselet, og sparer deg for verdifull plass i båten. Trenger du å kjøre enda lenger? Ikke noe problem. Du kan ta med et tilgjengelig reservebatteri som byttes på plass i løpet av sekunder.

Flerbruks rorkulthåndtak

Avator styrerkulten ble designet for å la alle ta roret med selvtillit. Den justeres opp, ned, til venstre eller høyre for komfortabel styring fra alle posisjoner eller med begge hender, og den foldes ned for å bli et praktisk bærehåndtak.

Digital Power & Shift-kontroller

For konsollbåter gir Digital Power & Shift fjernkontroller umiddelbar respons, uten å nøle. Kontroller er tilgjengelige i tre stiler for å passe til en rekke monteringsposisjoner for midt- og sidekonsoll.

Sterk tverrfluksmotor

Med bransjens første tverrfluksmotorteknologi, leverer Avator 7.5e påhengsmotor 750W kraft ved propellakselen. Motoren genererer høyt dreiemoment med liten innsats, og maksimerer batterilevetid og rekkevidde samtidig som den gir rask og effektiv ytelse.

Høyeffektiv Propell

Avator-propellen er tilgjengelig i tre tonehøyder og er laget av et høystyrke, slagfast komposittmateriale. Dens tre-blads design maksimerer skyvekraften for lengre batterilevetid med minimalt med støy og vibrasjoner.

INNOVATIVT DESIGN

Enkel å bruke

Fra praktisk oppbevaring til enkel bruk. Avator-konseptet ønsker å redefinere båtopplevelsen ved å gjøre det enklere for alle å nyte vannet på egne premisser.

Hurtigladende batterier

Vi utforsker intelligente løsninger for å drive dine eventyr, som våre bærbare, hurtigladende batterier. Slik at du har kraft når du trenger det.

Null Utslipp

Vi vil du skal være stolt av å gjøre det riktige for miljøet, ved å gi deg muligheten til et bærekraftig båtliv med null utslipp.

 

Kvalitet

Vi elektrifiserer ikke bare maritim fremdrift. Vi gjør det på Mercury-måten. Førsteklasses kvalitet og avansert teknologi i et fullintegrert og høyst raffinert produkt fra det mest respekterte merket på vannet.

Innovasjon

Vårt neste steg er en intelligent, komplett helelektrisk motor som er like morsom som den er pålitelig. Avator bringer innovasjon til små fartøy som kan sjøsettes hvor som helst, og som alle kan ha glede av.

Opplevelse

Avator med sine eksepsjonelt rolige og stillegående egenskaper, lar deg bli ett med omgivelsene. Frihet til å se, føle og oppleve sann båtglede.

 

Bakken Motor er en Mercury Marine premium Flagshipstore og er Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer.
Bakken Motor forhandler et stort utvalg av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

Vi tilbyr deg som kunde trygg veiledning i vår salgsavdeling og høy kompetanse på vårt Mercury servicesenter.

 • Vi tilbyr re-power og montering av nye motorer
 • Mercury Marine certified servicesenter med høy kompetanse i alle ledd
 • Vi lagerfører alt av kurante slite og servicedeler til din Mercury motor
 • I vår webshop tilbyr vi fleksibel betalingsløsninger via Klarna.
 • Vi tilbyr også gunstig finansiering fra Santander med mulighet for betalingsutsettelse
 • Ta kontakt med oss for et godt tilbud i dag!

BILLIG FRAKT OG TRANSPORT

Vi sender våre motorer rimelig, trygt og raskt over hele landet!

BESØK VÅR WEBSHOP I DAG

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel.

 • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av kompetanse, trygghet, soliditet og kontinuerlig utvikling.
 • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
 • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
 • Vi kan tilby våre kunder et autorisert Mercury Marine certified servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av opsjoner og utstyr.
 • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
 • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
 • Bakken Motor er en av Norges største forhandlere av fritidsbåter og Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
 • Opplev Norges råeste innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.
 • Størst på utvalg – Best på pris!
 • Fleksible finansieringsløsninger.
 • Innbytte av brukte båter og motorer.
TA KONTAKT MED OSS i DAG – DET VIL LØNNER SEG!
Vi ønsker deg velkommen til Norges råeste båtbutikk!
Bakken Motor er Norges største Mercury Marine premium dealership og er en av Norges ledende forhandlere av fritidsbåter og Mercury påhengsmotorer.

 

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.

image image image image