meny:

Mercury 40 til 60 4-takt påhengsmotorer

Beskrivelseprislister

Mercury påhengsmotorer. Firetakters teknologi og Mercury. Alltid fremover. Med nyskapninger og teknologi drevet av båtfolket. Og med total forpliktelse til korrosjonsbeskyttelse utnytter et hardlakksystem og en overlegen flertrinns lakkeringsprosess. Mercury FourStroke-motorene har hele tiden bestemt kravene til ren, stillegående med høy ytelse og lavt drivstofforbruk. I tillegg har ingen andre motormerker flere modeller som passer til dine behov. Mercury gir 5 år garanti på alle modeller. (gjelder ikke næringskjøp)

Vi ønsker deg velkommen til Norges største forhandler av Mercury påhengsmotorer.

Helt opp til en høyere standard.

Det er mange gode grunner til at disse utenbordsmotorer styrer gode opplevelser på vannet. Begynn med pålitelighet uten bekymring. Mer lavt moment for utmerket akselerasjon. Med fokus på god drivstofføkonomi og enestående ytelse. Forbedret drivstoffinnsprøytning (EFI-modeller) for økt effektivitet. Et robust elektrisk system med en høyeffekt generator for å holde batteriene ladet og elektronikk i drift. Mercury 40 – 60 EFI modellene har alt du trenger!

Mercury F 40 EFI 4-takt

Mercury F 50 EFI 4-takt

Mercury F 60 EFI 4-takt

Mercurys drivstofføkonomi – og mer til ! Mercurys firetaktere er vinnere i drivstofføkonomi, dreiemoment og statisk skyvekraft.
Drivstoffbesparelsen er hele 30% i gjennomsnitt.

En renere Mercury Du får ren, røykfri drift i alle hastigheter, fra dorgefart til full gass. Mercury firetaktere tilfredsstiller utslippskravene fra EPA. EPA er det amerikanske forurensningstilsynet.

Stillegående Mercury Mercurys firetaktsteknologi gir deg en meget stillegående motor. Deksler og lyddemping på inntaksluften og eksosutslipp gjennom propellnavet bidrar ytterligere til å redusere støynivået.

Hos Bakken Motor gjør du en trygg og god handel. – Vi gir deg følgende kundefordeler ved kjøp av ny eller brukt påhengsmotor fra #crewBakkenMotor:

  • Vi jobber hardt for å skape langsiktige kunderelasjoner. Dette i form av dybde og bredde kunnskap, trygghet, kompetanse, soliditet og kontinuerlig utvikling.
  • Store varekjøp og et meget stort varelager i kombinasjon med solid økonomi gir deg alltid de beste tilbudsprisene samt meget kort leveringstid fra eget lager.
  • Prisløfte – Vi matcher de fleste annonserte tilbud på produkter som vi deler med våre konkurrenter.
  • Vi kan tilby våre kunder et autorisert servicesenter på 1100 kvm. Store og små reparasjoner, skrogskader, forsikringskader, ettermontering av utstyr, vi ønsker deg velkommen.
  • Vinterlagring på alle nivåer for båter og motorer.
  • Vi holder åpnet 6 dager i uken hele året med utvidet åpningstid i butikk og på servicesenter i båtsesong. (April – September)
  • Bakken Motor er Norges største forhandler av fritidsbåter og påhengsmotorer målt i antall solgte enheter.
  • Opplev Norges største innendørs utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer. Vi er størst på utvalg – Best på pris!
  • Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger samt gunstig forsikring.
  • Vi tar innbytte av brukte båter og motorer.

Vi ønsker deg velkommen til å oppleve Norges største utstilling av fritidsbåter og påhengsmotorer.

Send generell forespørsel

Dersom du ønsker mer informasjon eller et pristilbud på noen av våre produkter, send oss en henvendelse her.